Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γεώργιος Κόκκινος είναι πτυχιούχος Πολιτικών & Οικονομικών Επιστημών κι έχει εργασθεί τριάντα χρόνια κυρίως στον τραπεζικό τομέα ως Διευθυντικό στέλεχος υπεύθυνο για ναυτιλιακές και corporate χρηματοδοτήσεις. Επίσης για μια πενταετία είχε εργαστεί στην Εγνατία Τράπεζα ως προϊστάμενος εκπαίδευσης και εισηγητής σε εσωτερικά σεμινάρια.
Εκτός από την Εγνατία Τράπεζα, έχει διατελέσει εισηγητής σε διάφορες τράπεζες κι εταιρείες. Έχει ακόμα εκδώσει ένα Εγχειρίδιο Ναυτιλιακής Χρηματοδότησης.
Διαθέτει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία σε Χρηματοδοτικά θέματα, θέματα Διοίκησης, Πολιτικής, Απεμπλοκών κι Εκπαίδευσης. Έχει εξειδικευτεί στις Ναυτιλιακές Χρηματοδοτήσεις και κυρίως στην αναμόρφωση δανειακών πορτοφολιών. Διαθέτει εμπειρία σε οικονομικά, τραπεζικά, ναυτιλιακά και εκπαιδευτικά θέματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή