Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

O Γεώργιος Πανηγυράκης είναι πτυχιούχος της AΣOEE, κάτοχος M.Sc. στη διοικητική μάρκετινγκ και κάτοχος Ph.D. στη διοίκηση των επιχειρήσεων και τη διαφήμιση από το University College of Wales, M. Βρετανία. Από το 2002 είναι Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (AΣOEE). Διατέλεσε Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για 12 χρόνια.
Έχει διδάξει σαν τακτικός καθηγητής στο Groupe ESSEC, Paris (Γαλλία) και στο University of Stirling, Stirling (M. Βρετανία) σε προγράμματα πλήρους και μερικής φοίτησης. Έχει διατελέσει Επισκέπτης Καθηγητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα European Management Programme (EMP) του Higher Business School of Nantes (Audencia), Nantes (Γαλλία), στο École Supérieure de Commerce de Rennes (ESC Rennes School of Business), Rennes (Γαλλία), στο École Supérieure de Commerce de Lille (ESC Lille School of Management), Lille (Γαλλία), στο European Foundation for Management Development (EFMD), Beijing (Κίνα) και στο University of Zaragoza, Zaragoza (Ισπανία). Από το 1998 διδάσκει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα.
Έχει συγγράψει 12 βιβλία πάνω στην ευρύτερη θεματολογία Μάρκετινγκ στην ελληνική, αγγλική και γαλλική, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε πολλά, διεθνή, επιστημονικά περιοδικά.
Έχει παρουσιάσει ανακοινώσεις και έχει συμμετάσχει ως προεδρεύων θεματικών ενοτήτων (track chair), σε πληθώρα συνεδρίων με διεθνή εμβέλεια, όπως αυτά που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μάρκετινγκ (European Marketing Academy-EMAC), την Αμερικανική Ακαδημία Μάρκετινγκ (American Marketing Association-AMA) και την Παγκόσμια Ακαδημία Μάρκετινγκ (World Marketing Association-WMA). Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως τα: "Corporate Communications: an International Journal", "Journal of Marketing Communications", "International Journal of Advertising" κ.ά.
Έχει σημαντικό συμβουλευτικό έργο σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει και έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος σε εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.
 

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή