Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

Ο Αλέξιος Βαρελάς είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) του Εμπορικού Τμήματος. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία. Ερευνητής σπουδαστής και μεταπτυχιακά μαθήματα Οικονομικών και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Queen Mary College). Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Postgraduate Diploma in Management) από το Brookes University της Οξφόρδης, με έρευνα για συγκεκριμένη επιχείρηση. Κατέχει επίσης, Msc in Economics από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, 12μηνης διάρκειας, με έρευνα - Dissertation, (Linacre College).
Εργάστηκε για τρία (3) χρόνια στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας – Οικονομικών και για 18 χρόνια στην Εταιρεία Πετρελαίων Βορείου Αιγαίου, ως Διοικητικός Διευθυντής. Σήμερα είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Project Manager και εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα Ανθρωπίνων Πόρων, Management, Ηγεσίας, Επικοινωνίας, Πωλήσεων, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Διαχείρισης του Χρόνου, Διαπραγματεύσεων, Knowledge Management, Φροντίδας Πελατών, Στρατηγικό Management, κλπ.
Συνεργάζεται με επιχειρήσεις που προσφέρουν εκπαίδευση με την μορφή της επιμόρφωσης – σεμιναρίων και έχει ειδικευτεί στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών αναγκών της επιχείρησης. Έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα και έχει κάνει εισηγήσεις σε πολλές χώρες, ενδεικτικά αναφέρονται: Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αίγυπτος, Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λιβύη, κλπ. Εισηγείται σε δύο γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά). Είναι πιστοποιημένος εισηγητής στην εκπαίδευση ενηλίκων.
Είναι μέλος του Chartered Management Institute (Βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων) και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ανθρωπίνων Πόρων. Έχει μεταφράσει στα ελληνικά το βιβλίο του Edwin Bliss, “Getting Things Done” - Αναζητώντας Περισσότερο Χρόνο.

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή