Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΛΙΑΖΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Παλαιολόγος Λιάζος γεννήθηκε το 1952 στο Καστράκι Γορτυνίας Αρκαδίας, είναι έγγαμος και πατέρας 1 παιδιού. Είναι Απόφοιτος του Α΄ Πρότυπου Γυμνασίου Αρρένων Αθηνών και πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (ΑΒΣΠ - νυν Πανεπιστήμιο Πειραιά).

Από το 1973 μέχρι το 1991 εργάστηκε ως Λογιστής, Διευθυντής Λογιστηρίου, Δ/ντής Διοικητικών Υπηρεσιών (Προσωπάρχης), Υπεύθυνος Κοστολόγησης, Υποδιευθυντής Εργοστασίου, μεγάλων  επιχειρήσεων και  είχε συμβάλει στην ανάπτυξη  αυτόνομης Αναλυτικής Λογιστικής Εκμεταλλεύσεως (ΑΛΕ) από το 1980 ήτοι ομάδα 9 ΕΓΛΣ. Από το 1991 μέχρι σήμερα ασχολείται ως Φοροτεχνικός Α΄ τάξεως και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε εργασιακά και φορολογικά θέματα, διατηρώντας γραφείο ελεύθερου επαγγελματία και συνεργάζεται με διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις.

Παράλληλα συνεργάζεται ως εισηγητής σε Εργασιακά, Οικονομικά – Φορολογικά Σεμινάρια, που διοργανώνουν ιδιωτικές εταιρείες εκπαίδευσης και Ενώσεις Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών της χώρας με εξειδίκευση σε θέματα:

  • Εργασιακά – Ασφαλιστικά, Μισθοδοσίας προσωπικού
  • ΚΒΣ - ΚΦΑΣ
  • Διακίνησης – Τιμολόγησης, Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
  • Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ)
  • Transfer Pricing
  • Αναλυτική Λογιστική Εκμετάλλευσης, Λογιστική αποθηκών, κοστολόγησης
  • Θέματα Οικονομικά κι εργασιακά για μη Ειδικούς και Πιστωτικού Κινδύνου, Z- SCORE

Είναι επιστημονικός συνεργάτης των Labor & Tax Advisors και συνεργάτης με άρθρα – μελέτες σε περιοδικά & εφημερίδες. Έχει εκδώσει τα κάτοθι:

  1. «Μισθοδοσία Προσωπικού, Πρακτικός Οδηγός» (2 εκδόσεις) 2η έκδοση 2009 και υπό έκδοση η 3η έκδοση
  2. «ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ» 2008, μαζί με την Δικηγόρου Αιμιλία Μπρούζου, από τις εκδόσεις ΚΙΝΗΤΡΟΝ ΕΠΕ
  3. Υπό έκδοση: «Πρακτικός Οδηγός ΦΠΑ και θέματα Τιμολόγησης»

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή