Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΤΣΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ο Σταύρος Τσεπαπαδάκης είναι πτυχιούχος Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την καριέρα του σαν Υπεύθυνος Παραγωγής στη Φαρμακοβιομηχανία. Το 1973 στράφηκε στον τομέα των Ασφαλειών. Πέρασε όλες τις βαθμίδες της εταιρικής ιεραρχίας απασχολούμενος τόσο στον τομέα των Πωλήσεων, όσο και στον τομέα των Διοικητικών Υπηρεσιών. Μέχρι το 1993 κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ασφαλιστικής εταιρίας ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ. Έχει ασχοληθεί επί μακρόν με την εκπαίδευση, την οργάνωση, το συντονισμό και τον έλεγχο τόσο των Πωλήσεων όσο και των Διοικητικών Υπηρεσιών.

Από το 1993 ασχολείται αποκλειστικά, ως Εισηγητής Σεμιναρίων, με θέματα Επικοινωνίας, Management, Marketing και Τεχνικών Πωλήσεων.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ). Διαθέτει διδακτική εμπειρία άνω των 14.000 ωρών.

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή