Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΗΣΑΪΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο Σωτήρης Ησαΐας είναι Sales & Marketing Manager στην Med Nautilus Telecommunications Ελλάδος, του Πολυεθνικού Ομίλου Telecom Italia.

Ταυτόχρονα είναι  Επιστημονικός Σύμβουλος - Εισηγητής Εταιρικών Σεμιναρίων, σε θέματα σχετικά με τον εμπορικό τομέα των διεθνών και  Ελληνικών αγορών και με εξειδίκευση στις Τεχνικές Εταιρικών Πωλήσεων, Διαπραγμάτευσης Εταιρικής επικοινωνίας, Coaching και Ηγεσίας και Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών.

Είναι κάτοχος  Β.Α. (Bachelor degree) στις Πολιτικές Επιστήμες του Concordia University – από  το Μόντρεαλ  Καναδά,  M.A. (Master degree) στις Διεθνείς Σχέσεις του University of Indianapolis – από τις  Ηνωμένες Πολιτείες  της Αμερικής και Graduate Diploma στη Διοίκηση Δημοσίων Σχέσεων του  McGill University – από το Μόντρεαλ Καναδά.

Από το 2000, έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις στην Ελληνική και Καναδική τηλεόραση όπως επίσης και σε επιστημονικά περιοδικά.

Συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια Εταιρικών Πωλήσεων, Marketing, Τηλεπικοινωνιών και Data Storage  στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Είναι Τακτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Marketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος του Ινστιτούτου Επικοινωνίας Ελλάδος .

Είναι μέλος των Ελληνοαμερικανικού και Ελληνοκαναδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Έχει διεθνή εμπειρία από την αγορά του Καναδά σε θέματα εξυπηρέτησης Σημαντικών Εταιρικών Πελατών (Key Account Management) και από το 1999 εργάζεται στην Ελλάδα στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών του Διαδικτύου (Internet) της Πληροφορικής και του Data storage, σε Διευθυντικές θέσεις αντίστοιχα.

Έχει συνεργαστεί σε θέματα Εταιρικής Επιστημονικής Εκπαίδευσης με την PriceWaterhouseCoopers, το Deere College και τη Ναυτεμπορική.

Ως Επιστημονικός Σύμβουλος Εταιρικής Εκπαίδευσης, έχει εκπαιδεύσει δεκάδες στελέχη Πολυεθνικών και Ελληνικών εταιρειών στην Ελληνική αγορά.

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή

προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Όλα τα σεμινάρια μπορούν να διεξαχθούν και ως ενδοεπιχειρησιακά στην εταιρεία σας σε διάρκεια και χρονικό διάστημα που επιλέγετε εσείς σε συνεννόηση με τον εκάστοτε εισηγητή.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2105198264.