Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΝΤΟΥΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Η Βικτώρια Ντούνα είναι δικηγόρος Αθηνών. Σπούδασε στη Νομική Σχολή της Αθήνας και στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (LLM in International Commercial Law, University of Nottingham, Ηνωμένο Βασίλειο) και στο Δίκαιο των Δημοσίων Συμβάσεων (PGCert in Public Procurement Law and Policy, University of Nottingham, Ηνωμένο Βασίλειο).

Έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρίες της Αθήνας στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου, με έμφαση στο Δίκαιο της Πνευματικής και Διανοητικής Ιδιοκτησίας και το Δίκαιο των Συμβάσεων. Σήμερα, συνεργάζεται με την δικηγορική εταιρία «Τσιμπανούλης και Συνεταίροι», η οποία ανήκει στο διεθνές δίκτυο δικηγορικών εταιριών Meritas, με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες.

Έχει εκπροσωπήσει σε θέματα εμπορικού δικαίου ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις, με ηγετική θέση σε διάφορους τομείς δραστηριότητας όπως Αερομεταφορές, Ενέργεια, Ιδιωτική Ασφάλιση, Ένδυση και Υπόδηση, Καλλυντικά, Φαρμακευτικά προϊόντα, Τεχνολογία, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Ψυχαγωγία, Τραπεζικός και Χρηματοοικονομικός Τομέας. 

Τέλος, είναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπορικών Σημάτων (European Communities Trademark Association).

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή