Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Ο Στάθης Λιακόπουλος γεννήθηκε το 1974 στην Σκιάθο, είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας από την Πάντειο, με μεταπτυχιακούς τίτλους στη Συμβουλευτική Επιχειρήσεων και την Τραπεζική Διοίκηση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διδακτορικό Doctor of Business Administration από το European Carolus Magnus University of Brussels. Είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της BSS Building Solid Success.
Επαγγελματικά απασχολήθηκε στον εκπαιδευτικό τομέα, στη συνέχεια αποτέλεσε υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος στην Aspis Bank και από το 2003 ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων, ως ομόρρυθμος εταίρος αρχικά και στη συνέχεια από τη θέση του σήμερα στην ατομική επιχείρηση που έχει δημιουργήσει από το 2011.
Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.
Παράλληλα, είναι ομιλητής και εκπαιδευτής σε δεκάδες σεμινάρια σχετικά με την Χρηματοοικονομική διοίκηση επιχειρήσεων, τη Βιωσιμότητα επιχειρήσεων και τη Φορο-λογιστική εποπτεία, καθώς και τον Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 300 ώρες εκπαίδευσης συνολικά έως σήμερα.
Eίναι εντεταγμένος στο Μητρώο Θεματικών Συμβούλων και Εμπειρογνωμόνων του ΕΟΜΜΕΧ.
Έχει διεξάγει εκτενές σεμινάριο με θέμα το Corporate Finance 'The Greek Reality' στο ΕΕΙG-Παράρτημα Αθηνών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Επιμελητηρίου Βρυξελλών.
Είναι τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.Σ.ΕΠ. και αντιπρόσωπος στο Διεθνές Δίκτυο Συμβούλων Επιχειρήσεων, καθώς και Πιστοποιημένος Σύμβουλος σε διάφορα Πιστωτικά Ιδρύματα.
Έχει δώσει συνεντεύξεις με θέμα την επιχείρηση-εργαλείο και την κρισιμότητα της μελέτης βιωσιμότητας για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, oι οποίες έχουν δημοσιευθεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο (Fortune Greece, Capital.gr). Επίσης, έχει γράψει άρθρα τα οποία αφορούν τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, το ΕΣΠΑ, τον Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
 

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή

προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Όλα τα σεμινάρια μπορούν να διεξαχθούν και ως ενδοεπιχειρησιακά στην εταιρεία σας σε διάρκεια και χρονικό διάστημα που επιλέγετε εσείς σε συνεννόηση με τον εκάστοτε εισηγητή.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2105198264.