Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΠΕΤΕΙΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Πετεινάρης είναι από τον Μάρτιο eCommerce Concultant στην adnex και addit solutions από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο του digital media με επιτυχημένες συνεργασίες, όπως Ant1, L’Oreal, Pizza Fun .
Είχε διατελέσει για ένα χρόνο eCommerce Director στον όμιλο Fais και στο  Z-Mall.gr. To Z-Mall είναι εκ των πρώτων ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Ελλάδα. Από τα πρώτα χρόνια φάνηκε η επιτυχία του, η οποία μεταφράστηκε με 3 βραβεία ως το καλύτερο νέο eShop το 2011, βραβείο καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών το 2012, 2013 και 2014 και βραβείο το 2015 για καλύτερη eShop Operations. 
Πριν ήταν στην Fast Capital Group όπου για δύο χρόνια βοήθησε στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού επιχειρεί σε global επίπεδο σε διάφορα μοντέλα, όπως crowdfunding, flash sales, travel ticketing.
Συμμετείχε από την πρώτη μέρα το 2010 και έως το 2013 ως Deputy General Manager στο brandsgalaxy.gr του Ομίλου Antenna, όντως από τα πρώτα άτομα που ξεκίνησαν το μοντέλο του Private Shopping Club στην Ελλάδα.
Την πρώτη επαφή όμως με το ηλεκτρονικό εμπόριο την είχε το 2005 όταν ανέλαβε να στήσει το eShop της Quelle (Γερμανικός Fashion κατάλογος εξειδικευμένος σε πωλήσεις εξ αποστάσεως) και από σελίδα περιεχομένου να το μετατρέψει σε ηλεκτρονικό κατάστημα. 
Μεγάλη βοήθεια στο ηλεκτρονικό επιχειρεί ήταν η για σχεδόν 10 χρόνια συνεργασία που είχε στο χώρο των Super Market με τα Super Market «Βερόπουλος» και «Market In» όπου δούλεψε και εξελίχτηκε σχεδόν σε όλες τις βαθμίδες των εταιρειών.
O Κώστας Πετεινάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νυρεμβέργη Γερμανίας, είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και έχει τελειώσει Κοινωνιολογία στο ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο.

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή