ΣΒΕΤ: Διάκριση στα βραβεία CREATIVE GREECE

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 16:47
UPD:16:51
www.sevt.gr

 Διάκριση στα βραβεία CREATIVE GREECE 2018, το ετήσιο φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας για την Ελλάδα της εξωστρέφειας, απέσπασε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ) για το σημαντικό έργο που υλοποίησε σχετικά με την ενίσχυση της εξωστρέφειας και των εξαγωγών της χώρας το 2017.

Την ικανοποίησή του για τη διάκριση εξέφρασε ο  ΣΕΒΤ, Ευάγγελος Καλούσης, καθώς όπως είπε ο ρόλος του συνδέσμου στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της χώρας αναγνωρίζεται για μία ακόμη φορά. «Η διάκριση αυτή μας τιμά και μας γεμίζει αισιοδοξία καθώς οι προσπάθειές μας έχουν αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος το έργο μας, ώστε ο κλάδος μας να αποτελεί πόλο σταθερής προοπτικής με γνώμονα την ανάκαμψη της οικονομίας και την προβολή της χώρας μας και των προϊόντων μας, όπως πραγματικά αξίζουν» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒΤ. 

 Το 2017 ήταν μια χρονιά με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα για τον Σύνδεσμο, καθώς προχώρησε στην υλοποίηση πολλών ενεργειών για την στήριξη των εξαγωγών, με κορωνίδα την ανάπτυξη της Πλατφόρμας Εξαγωγών. Πρόκειται για ένα φιλικό και εύκολο στη χρήση εργαλείο, διαθέσιμο σε πέντε γλώσσες, που περιλαμβάνει όλα τα Ελληνικά Εξαγόμενα Προϊόντα Διατροφής με στόχο να προωθήσει τις εμπορικές σχέσεις των ελληνικών επιχειρήσεων με τις παγκόσμιες αγορές.

Στόχος του συνδέσμου είναι σε καθημερινή βάση να ενημερώνει τα μέλη του για τις νεότερες εξελίξεις στις εξαγωγές και το πλαίσιο που ισχύει σε άλλες χώρες, διευκολύνει τις σχέσεις των μελών του με τους αρμόδιους φορείς και ανοίγει τον δρόμο στα ελληνικά προϊόντα ώστε να γίνουν πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά στη διεθνή αγορά.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα