Πηγές ΥΠΟΙΚ: Εμμονική επανάληψη αναληθειών από τον Κυρ. Μητσοτάκη

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 18:57
UPD:08/11/2018 01:09
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Εμμονική επανάληψη αναληθειών στον δημόσιο λόγο», η οποία και «υπονομεύει τη βιωσιμότητα του αφηγήματος ενός κόμματος», καταλογίζουν στον πρόεδρο της Ν.Δ. με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών.

Κατά τις ίδιες πηγές, «στην προκειμένη περίπτωση όμως, όπου υπάρχει ένδεια αφηγήματος και επιχειρημάτων, απλώς δικαιολογείται».

Σύμφωνα με τους παράγοντες του υπουργείου, στη χθεσινή ομιλία του στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας με θέμα τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συνταγματική αναθεώρηση, ο κ. Μητσοτάκης «ανέσυρε, για πολλοστή φορά και με εντυπωσιακή επάρκεια λαϊκιστικής γλαφυρότητας, ορισμένα από τα προσφιλή κλισέ του»:

  • «Το ένα της φανταστικής εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας και των αρχαιολογικών χώρων στην ΕΕΣΥΠ (Υπερταμείο) από την κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών», ανέφεραν οι κύκλοι του ΥΠΟΙΚ.
  • «Το άλλο της δήθεν σκανδαλώδoυς παράτασης της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών», πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου υπενθυμίζουν για τα θέματα αυτά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών (Δελτία Τύπου: για τα ακίνητα στις 10 Οκτωβρίου και την απάντηση στη ΝΔ για το αεροδρόμιο στις 16 Οκτωβρίου).

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα