Διακρίσεις για το ξενοδοχείο St Nicolas Bay Resort Hotel & Villas

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 11:27
UPD:11:33
s-ec.bstatic.com

Στα κορυφαία διεθνώς ξενοδοχεία συγκαταλέγεται το St Nicolas Bay στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, το οποίο λαμβάνει συνεχώς βραβεύσεις τα τελευταία χρόνια από κορυφαίους φορείς της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

Συγκεκριμένα, το St Nicolas Bay βραβεύτηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο για το 2019 στην κατηγορία Best Hospitality Reader‘s Choice από το περιοδικό Connoisseur Circle.

Ακόμη η πλατφόρμα Holiday Check απένειμε τα εύσημα στο St Nicolas Bay στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα βραβεία για τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της σεζόν που μας πέρασε στο γερμανόφωνο κοινό (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), το οποίο αποτελεί την κύρια αγορά του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.

Βάση για την ετήσια αυτή βράβευση αποτελούν περίπου 1 εκατ. αξιολογήσεις ξενοδοχειακών μονάδων παγκοσμίως από ταξιδιώτες που διέμειναν στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Η πλατφόρμα αξιολόγησης Holiday Check θεωρείται πολύ αξιόπιστη και η κατάταξη κάθε ξενοδοχείου σε αυτή αποτελεί βασικό πεδίο διαπραγμάτευσης στα συμβόλαια των τουριστικών πρακτόρων με τα ξενοδοχεία.

Το ξενοδοχείο λαμβάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια και το Certificate of Excellence από την Trip Advisor, ενώ και η Thomas Cook Group επιβραβεύει τη μονάδα με το σήμα Proven Quality.

Τo St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas βρίσκεται κοντά στην πόλη του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη και με την δική του παραλία, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες, δίνοντας το δικό της στίγμα στην σύγχρονη τουριστική ταυτότητα της Κρήτης. Διαθέτει 107 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόους σε ένα καταπράσινο τοπίο που ατενίζει τη θάλασσα του Κόλπου του Μιραμπέλου.

Τις εγκαταστάσεις και την αισθητική τους υπογράφει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εξειδικευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία της χώρας, η Alpha Archtitectures.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα