Τηλεπικοινωνιακή άδεια για τη Space Hellas στην Ιορδανία

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 19:12
UPD:19:17

Την παρουσία του στη Μέση Ανατολή εδραιώνει ο όμιλος Space Hellas με την απόκτηση της τηλεπικοινωνιακής άδειας και την εγκατάσταση κόμβου διασύνδεσης και μεταφοράς δεδομένων, στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Ειδικότερα η ελληνική εταιρεία απέκτησε άδεια παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών κλάσης «Full array of data related telecom services», μέσω του τηλεπικοινωνιακού κόμβου της στην Ιορδανία.

Ο κόμβος της Space Hellas δίνει τη δυνατότητα παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και διασύνδεσης με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της ευρύτερης περιοχής, ενώνοντας την Ιορδανία με την Ευρώπη και τoυς κόμβους της Space Hellas στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, τη Σερβία και τη Φρανκφούρτη, όπου υπάρχει διασύνδεση με τους μεγαλύτερους Cloud Providers όπως Microsoft, Oracle, Google και Amazon.

Όπως τονίζεται η Space Arab Levant Technologies Company LLC μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες διασύνδεσης, εγγυημένου bandwidth και αυστηρού SLA (Service Level Agreement), χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους τοπικούς και διεθνείς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα