ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. - Ανακοίνωση - Αντικατάσταση εκπροσώπου Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ν

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 17:41
UPD:23:58

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αντικατάσταση εκπροσώπου Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο 3864/2010

 

Η Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία (Τράπεζα ή Eurobank) ανακοινώνει ότι η κα Αικατερίνη Μπερίτση, εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Τράπεζας, υπέβαλε την παραίτησή της από το Δ.Σ. της Τράπεζας, με ισχύ την 15.07.2019.

 

Περαιτέρω το Τ.Χ.Σ., με την από 15.07.2019 επιστολή του προς την Τράπεζα, ζήτησε, σε αντικατάσταση της κας Αικατερίνης Μπερίτση, να οριστεί προσωρινά ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Παρατηρητής σήμερα του Τ.Χ.Σ. στο Δ.Σ. της Τράπεζας, ως ο νέος εκπρόσωπος του Τ.Χ.Σ. στο Δ.Σ. της Τράπεζας, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3864/2010 και τη Σύμβαση Πλαισίου Συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ της Τράπεζας και του Τ.Χ.Σ.

 

Η Διοίκηση της Eurobank ευχαριστεί θερμά την κα Αικατερίνη Μπερίτση για την προσφορά της στον Όμιλο Eurobank και ενημερώνει ότι το Δ.Σ. της Eurobank θα ενσωματώσει τον νέο εκπρόσωπο του Τ.Χ.Σ. στο Δ.Σ. ως μη εκτελεστικό μέλος αυτού το αμέσως προσεχές διάστημα.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ

Σχολιασμένα