Νέα εταιρία επενδύσεων σε ακίνητα Orlina Properties

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 10:55
UPD:11:01
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η νεoσυσταθείσα και δυναμικά επεκτεινόμενη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, «ORILINA PROPERTIES», ανακοίνωσε το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εξελέγη στη συνεδρίαση της 23ης Ιουλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας-μέλους της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

 

1) Στυλιανός Ζαββός του Σπυρίδωνα, Πρόεδρος

2) Μάριος Αποστολίνας του Αποστόλου, Διευθύνων Σύμβουλος

3) Ναούμα Τζήκα του Αριστείδη, Αντιπρόεδρος

4) Πλάτων Μονοκρούσος του Χρήστου, Αντιπρόεδρος

5) Κυριάκος Ριρής του Γεωργίου, Ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος

6) Μιράντα Ξαφά του Ηλία, Ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος

7) Αλέξανδρος Σαμαράς του Κωνσταντίνου, μη εκτελεστικό μέλος

 

Το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο θα διοικήσει με βάση τα διεθνή εταιρικά πρότυπα. Αποτελείται από διακεκριμένους επαγγελματίες και προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, με εκτενή εμπειρία στην Ελλάδα και διεθνώς. 

«Με τη μοναδικά συνδυασμένη τεχνογνωσία τους, η ORILINA PROPERTIES είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές αγοραστικές ευκαιρίες που αναδύονται και φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγχώρια αγορά ακινήτων, μιας αγοράς που εξέρχεται του υφεσιακού κύκλου» επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Πρώτιστο καθήκον των mελών αποτελεί η διαρκής ενίσχυση της μακροχρόνιας αξίας της Εταιρείας, η προάσπιση του γενικού εταιρικού συμφέροντος και η εφαρμογή και επίβλεψη του Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης. Το τελευταίο αποτελεί αντικείμενο ιδιαίτερης σημασίας στον διαφανή και εποπτευόμενο κλάδο των δανειοδοτημένων, από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, «ΑΕΕΑΠ».  

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα