Δέλτα Συμμετοχών: Εως 16/1 η μετατροπή ομολογιών σε μετοχές

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2006 17:09

Εως τις 16 Ιανουαρίου θα μπορούν να μετατρέψουν τις ομολογίες τους σε μετοχές οι ομολογιούχοι μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της Δέλτα Συμμετοχών, ύψους 26.865.754,95 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης συγχώνευσης της Δέλτα Συμμετοχών με απορρόφηση της Chipita International και των θυγατρικών της Γενική Τροφίμων, Goody's και Δέλτα Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος. Η συγχώνευση αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο φέτος, αφού εγκριθεί από τους μετόχους της εταιρίας και την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σε περίπτωση που οι ομολογιούχοι δεν μετατρέψουν το σύνολο των ομολογιών τους σε μετοχές κατά το ανωτέρω διάστημα, θα συγκληθούν γενικές συνελεύσεις των μετόχων και ομολογιούχων προκειμένου να μετατραπούν οι όροι του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου και να περιοριστεί η δυνατότητα μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές για το διάστημα μετά την σύνταξη του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης, πρόσθεσε η εταιρία.

Η Δέλτα Συμμετοχών ανακοίνωσε ακόμη ότι το διοικητικό της συμβούλιο αποφάσισε την ακύρωση 130.063 ίδιων μετατρέψιμων ομολογιών.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΔΒΠ

Σχολιασμένα