Συζήτηση με θέμα τις ψηφιακές τεχνολογίες στο Μουσείο της ΤτΕ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 10:30
UPD:10:32
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ψηφιακές τεχνολογίες και επιχειρηματική δραστηριότητα» είναι το θέμα συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παλαιολόγος θα είναι ο οικοδεσπότης της συζήτησης και θα συνομιλήσει  με τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιο Ι. Δουκίδη.

Ο φετινός κύκλος συζητήσεων πραγματοποιείται με αφορμή την περιοδική έκθεση «e-Πληρωμές, ένας οδικός χάρτης», που παρουσιάζει αυτή την περίοδο το Μουσείο, αλλά και την έναρξη λειτουργίας το 2019 στην Τράπεζα της Ελλάδος του κόμβου καινοτομίας FinTech. Εντάσσεται δε στην προσπάθεια του Μουσείου να συμβάλει στην ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου σε θέματα οικονομίας και τεχνολογίας.

Η επόμενη συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στις έξι το απόγευμα με τον  ιδρυτή και CEO του ομίλου Viva Χάρη Καρώνη και θέμα «Το Fintech και η επόμενη ημέρα στις υπηρεσίες πληρωμών».

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ανοικτές στο κοινό με ελεύθερη είσοδο και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω της σελίδας του Μουσείου στο Facebook:

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα