ΚPMG: Eπενδύσεις 5 δισ. δολαρίων στην ψηφιακή στρατηγική

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 14:39
UPD:14:43

Τους παγκόσμιους δεσμούς τους ισχυροποιούν KPMG και Microsoft, μέσω μιας πενταετούς συμφωνίας που στοχεύει στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού για τις εταιρείες-μέλη της KPMG και τους κοινούς πελάτες τους. Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης για επενδύσεις ύψους πέντε δισ. δολαρίων σε τεχνολογία, ανθρώπινο δυναμικό και καινοτομία, η KPMG αξιοποιεί τα Azure και Azure AI της Microsoft, ως τον πυρήνα μιας νέας, κοινής παγκόσμιας πλατφόρμας με βάση το cloud. Η πλατφόρμα θα ενισχύσει το εύρος των ψηφιακών παροχών της KPMG με νέες καινοτομίες και δυνατότητες μέσω του cloud στους τομείς τον ελεγκτικών υπηρεσιών, των φορολογικών λύσεων και τη διαχείριση κινδύνου. Οι πελάτες όλων των κλάδων, μεταξύ των οποίων κλάδοι που υπόκεινται σε αυστηρές κανονιστικές ρυθμίσεις, επωφελούνται από την ενιαία και συνεχή παροχή υπηρεσιών σε παγκόσμια κλίμακα, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ταχύτητα εφαρμογής, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα συμμόρφωση και τήρηση των προτύπων ασφαλείας.

«Η παγκόσμια συμμαχία μας με την KPMG αποτελεί τη συνέχεια της δέσμευσής μας να επιταχύνουμε το ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους κλάδους, προσφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις στο cloud, την Τεχνητή Νοημοσύνη και την ασφάλεια στους αυστηρά ελεγχόμενους τομείς των ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών» σημειώνει o Satya Nadella, CEO της Microsoft. «Με τη βαθιά γνώση του κλάδου και των διαδικασιών από την πλευρά της KPMG, σε συνδυασμό με την ισχύ του αξιόπιστου cloud που προσφέρουμε  – το οποίο περιλαμβάνει τα Azure, Microsoft 365 και Dynamics 365 – συγκεντρώνουμε τα καλύτερα στοιχεία των δύο επιχειρήσεων ώστε να διαμορφώσουμε μαζί το μέλλον των επαγγελματικών υπηρεσιών για πελάτες σε όλο τον κόσμο».

Καθώς οι επιχειρήσεις επεκτείνονται γεωγραφικά, αναπτύσσουν νέα προϊόντα και προσελκύουν νέο δυναμικό, αυξάνεται ταυτόχρονα η πολυπλοκότητα των διαδικασιών, ενώ η κλιμάκωσή τους καθίσταται δυσκολότερη. Δυνάμεις της αγοράς, όπως οι εξελισσόμενοι νόμοι για την προστασία των δεδομένων, οι νομισματικές διακυμάνσεις και οι γεωπολιτικές εντάσεις, αυξάνουν την πολυπλοκότητα και απαιτούν μεγαλύτερη δυνατότητα ανταπόκρισης από τα συστήματα και τα εργαλεία.

Το δυναμικό χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της συμμαχίας  μεταξύ KPMG και Microsoft μπορεί να συμβάλει στην ταχύτερη αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων, μέσω της δημιουργίας εφαρμογών κατά παραγγελία, την αυτοματοποίηση μη-αυτόματων διαδικασιών και τη συνεχή ανάλυση πληροφοριών, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο λάθους και αυξάνοντας την ικανότητα λήψης έξυπνων αποφάσεων.

«Η συμμαχία μας με την Microsoft αποτελεί βασική συνιστώσα που θα μας βοηθήσει να παρέχουμε κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η σημαντική πολυετής επένδυσή μας συνεχίζει να ενισχύει τους ανθρώπους μας ώστε να εργάζονται πιο αποτελεσματικά και συνεργατικά, ενώ μεγιστοποιεί τη δύναμη ενός εργατικού δυναμικού που συνδυάζει το ανθρώπινο και το τεχνολογικό στοιχείο», δηλώνει ο Bill Thomas, πρόεδρος της KPMG International. «Μέσω της αξιοποίησης του έξυπνου και αξιόπιστου cloud της Microsoft, έχουμε στόχο να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αλλαγών, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα κατεξοχήν ψηφιακό μέλλον».

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα