Αγώνας δρόμου για την Creta Farms

Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 11:04
UPD:11:08

Από την έντυπη έκδοση

Από Δευτέρα, πιθανόν, τα σπουδαία σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης εξυγίανσης της Creta Farms.

Οι πληροφορίες χθες ανέφεραν ότι οι διαδικασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, με πηγές που παρακολουθούν την υπόθεση να σημειώνουν ότι οι τελικές υπογραφές για τη συμφωνία μεταξύ πιστωτριών τραπεζών και επενδυτή «είτε θα έπεφταν πολύ αργά το βράδυ της Παρασκευής είτε από Δευτέρα».

Αντίστοιχα άλλες πηγές τόνιζαν ότι οι εμπλεκόμενοι νομικοί εκπρόσωποι κάνουν «αγώνα δρόμου» και πως είναι θέμα χρόνου να κλείσει το ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση, το βέβαιο είναι ότι η αντίστροφη μέτρηση για την εν λόγω εξέλιξη έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς υπό τη δαμόκλειο σπάθη της 29ης Φεβρουαρίου (προθεσμία που φέρεται να έχει δοθεί για την ολοκλήρωσης της συνδιαλλαγής με την οποία παύει να ισχύει και η προστασία που έχει εξασφαλίσει η εταιρεία από τους πιστωτές της) όλες οι διαδικασίες μέχρι και την κατάθεση του αιτήματος εξυγίανσης στο Πρωτοδικείο πρέπει να ολοκληρωθούν σε λιγότερο από έναν μήνα. Το σπριντ είναι ιδιαίτερα έντονο και μένει να φανεί εάν θα καταφέρει η πολύπαθη αλλαντοβιομηχανία να περάσει το νήμα.

Δ. Αλεξ.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα