«Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς»: Ακυρώνεται η τελετή απονομής - Οι υποψήφιοι

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 18:38
UPD:18:44
facebook/ EY Greece

Τους νικητές των επιμέρους κατηγοριών του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019 ανακοίνωσε η EY, που ακύρωσε την Τελετή Απονομής λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο θεσμός που στηρίζει την επιχειρηματικότητα και αναδεικνύει τους επιχειρηματίες οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης και καινοτομούν, δημιουργώντας έναν καλύτερο κόσμο, οδήγησε στους εξής διακριθέντες:

Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, PeopleCert GroupΔιεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας η Ιουλία Χαϊδά, Αντιπρόεδρος, Ικτίνος Ελλάς Α.Ε.Δυναμικά Αναπτυσσόμενοι Επιχειρηματίες ο Δημήτριος Σαράντης, Πρόεδρος και ο Μιχάλης Σαράντης, Διευθύνων Σύμβουλος, Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.Καινοτόμοι Επιχειρηματίες ο Σπύρος Μαγιάτης, Συνιδρυτής και Chief Technology Officer και ο Νίκος Μωραϊτάκης, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Wοrkable Software.

Οι επιχειρηματίες που διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2019, στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. O νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό EY World Entrepreneur Of The Year.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι επιχειρηματίες, που διακρίθηκαν επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του Δημήτρη Παπαλεξόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ. 

Ακυρώνεται η Τελετή Απονομής

Η EY Ελλάδος, έχοντας παρακολουθήσει στενά τη ραγδαία εξάπλωση του νέου κορωνοϊού (COVID-19) παγκοσμίως και λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις και στη χώρα μας, αποφάσισετην ακύρωση της Τελετής Απονομής του διαγωνισμού και θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάδειξη του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2019, τις προσεχείς ημέρες.

Ο Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι οι επιχειρηματίες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν φέτος, είναι εκείνοι, που, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες της περασμένης δεκαετίας, δε διανοήθηκαν ποτέ να σταματήσουν να προχωρούν μπροστά. Εκείνοι που με αστείρευτο δημιουργικό πάθος και όρεξη για εξέλιξη, μετουσίωσαν το όραμά τους σε επιτυχημένες επιχειρήσεις, με οδηγούς την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Κυρίως, είναι άνθρωποι που λειτουργούν με κανόνες υγιούς επιχειρηματικότητας, παράγοντας καθημερινά προστιθέμενη αξία για την οικονομία και την κοινωνία. Θα ήθελα, εκ μέρους της EY, να ευχαριστήσω τα ανεξάρτητα μέλη της Κριτικής μας Επιτροπής, καθώς και να συγχαρώ όλους τους νικητές και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους, συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα