Η Αθήνα στο δίκτυο των εμπορευματικών αερομεταφορών της Emirates

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 14:05
UPD:15:13
REUTERS/Christopher Pike

Με νέους σταθμούς επεκτείνει το δίκτυό της η Emirates SkyCargo, το τμήμα των εμπορευματικών αερομεταφορών της Emirates, προσφέροντας πλέον υπηρεσίες φορτίων (cargo) και στην Αθήνα.

Η Emirates SkyCargo επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε 100 προορισμούς σε 6 ηπείρους, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Λάρνακα, Ρώμη, Λος Άντζελες, Μόσχα, Γλασκόβη και Σαντιάγο είναι μερικές από τις νέες πόλεις, εκτός από την Αθήνα, που περιλαμβάνονται στο νέο δίκτυο της Emirates SkyCargo.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «η επέκταση του δικτύου της Emirates SkyCargo ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη οικονομική δραστηριότητα και στη ζήτηση για χωρητικότητα αεροπορικού φορτίου από αγορές σε όλο τον κόσμο, σε συνδυασμό με την επέκταση του δικτύου στις επιβατικές πτήσεις της αεροπορικής. Με αυτό το τρόπο η Emirates προσφέρει σε επιχειρήσεις και καταναλωτές πτήσεις cargo σε καθημερινή ή εβδομαδιαία συχνότητα σε μεγάλες αγορές, με αποτέλεσμα να συνεισφέρει στη διευκόλυνση της προμήθειας απαραίτητων αγαθών που απαιτούνται τόσο για την καταπολέμηση της πανδημίας, όπως είναι ο ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός (PPE) και τα φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς και στη μεταφορά τροφίμων και υπερμεγέθων μηχανημάτων και εξαρτημάτων».

Επιπλέον, όπως ενημερώνει η Emirates SkyCargo, «το τμήμα εμπορευματικών αερομεταφορών της προσφέρει ευρεία γκάμα καινοτόμων επιλογών χωρητικότητας φορτίου για επιχειρήσεις και εξαγωγείς, με σύγχρονο στόλο αεροσκαφών φαρδιάς ατράκτου. Επιπροσθέτως της φόρτωσης φορτίου στην «κοιλιά» του αεροσκάφους, η Emirates SkyCargo εισήγαγε φόρτωση επιλεκτικών φορτίων στα καθίσματα και στους εναέριους κάδους της καμπίνας των επιβατών αεροσκαφών Boeing 777-300ER. Πρόσφατα επίσης, ο αερομεταφορέας τροποποίησε 10 αεροσκάφη Boeing 777-300ER από τον στόλο του, αφαιρώντας θέσεις από την Οικονομική Θέση της καμπίνας επιβατών ώστε να προσφέρει χώρο για επιπλέον φορτία. Επιπλέον, η Emirates SkyCargo διαθέτει 11 Boeing 777 F αποκλειστικά για εμπορευματικές μεταφορές που προς το παρόν μεταφέρουν αποκλειστικά φορτίο, σε περισσότερους από 30 προορισμούς κάθε εβδομάδα». 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα