Εύβοια: Πάγωμα έως και 12 μήνες στην καταβολή δόσεων δανείων της Alpha Bank στους πλημμυροπαθείς

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 17:45
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η Alpha Bank προχωρά σε ειδικές ρυθμίσεις και διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων των πληγέντων πελατών της στην Εύβοια  και την αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λόγω της φυσικής καταστροφής, που έπληξε το νησί την περασμένη Κυριακή προκαλώντας τεράστιες καταστροφές σε τουλάχιστον 1.500 σπίτια και καταστήματα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας, η Alpha Bank :

  • θέτει σε άμεση εφαρμογή τη δυνατότητα αναστολής έως και 12 μηνών στην καταβολή δόσεων στεγαστικών, επιχειρηματικών, καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών για Ιδιώτες και Επιχειρηματίες Πελάτες της, που κατοικούν ή/και έχουν την επαγγελματική τους έδρα στις πληγείσες περιοχές και έχουν υποστεί ζημίες από τις πρόσφατες πλημμύρες.
  • Επιπλέον, για Ιδιώτες και Επιχειρηματίες Πελάτες με καθυστερημένες οφειλές, προβλέπεται η αναστολή διεξαγωγής πλειστηριασμών στις πληγείσες περιοχές έως το τέλος του τρέχοντος έτους, κατόπιν αιτήματος του Πελάτη και Πιστοποιητικού Δημόσιας Αρχής.
  • Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης στεγαστικού δανείου με προνομιακό επιτόκιο, για την επισκευή των ζημιών σε κατοικίες.

Με τις ενέργειες αυτές, η Alpha Bank συμμετέχει στην πρωτοβουλία στήριξης των πληγέντων που προανήγγειλε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, στηρίζοντας ενεργά την τοπική κοινωνία στην προσπάθειά της να ξεπεράσει την κρίσιμη κατάσταση και να επανέλθει σε ομαλές συνθήκες το συντομότερο δυνατόν.

Προκειμένου να αξιολογηθεί η δυνατότητα ένταξής τους στις ειδικές ρυθμίσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό αίτημα στο Κατάστημα συνεργασίαςτους έως και την 31 Δεκεμβρίου 2020.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα