Γεωργιάδης για ενίσχυση εστίασης: «Αναμένεται η τελική έγκριση από Ευρώπη»

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 19:50
UPD:20:17
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

 Η πλατφόρμα για την ενίσχυση στην εστίαση είναι έτοιμη και αναμένεται η τελική έγκριση από τις Ευρωπαϊκές Υπηρεσίες του ΕΣΠΑ. Αυτό αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης προσθέτοντας «...και ξεκινάμε αμέσως».

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής: «Η πλατφόρμα για την ενίσχυση στην Εστίαση είναι έτοιμη και αναμένουμε για να την θέσουμε σε λειτουργία την τελική έγκριση από τις Ευρωπαϊκές Υπηρεσίες του ΕΣΠΑ. Αναμένεται τις επόμενες μέρες και ξεκινάμε αμέσως»

.Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης, κατά την ομιλία του, στην ενότητα «Pharmaceutical Innovation: The future-proof investment» στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τόνισε: «Με την πολιτική που έχουμε ήδη ασκήσει, έχουμε αποδείξει ότι θέλουμε να έχουμε ένα σταθερό επενδυτικό περιβάλλον για να έρθουν οι φαρμακοβιομηχανίες να επενδύσουν».  

Όπως είπε ο υπουργός, δίνει έμφαση στο να υπάρχει συνέχεια με την πολιτική των προηγουμένων κυβερνήσεων, «δηλαδή να έχουμε κάποιες πολιτικές που θα είχαν το consensus, τη συναίνεση περισσότερων πολιτικών δυνάμεων στη χώρα, αλλά και να πάρουμε γρήγορα αποφάσεις για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας, με υψηλές αμοιβές».Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα