ΕΛΤΑ Courier: Χρυσό βραβείο στα Franchise Success Awards 2021

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 11:53
UPD:11:57

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά της EΛΤΑ Courier στην ανάπτυξη της αγοράς του Franchising αλλά και συνολικά στην οικονομία και την κοινωνία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επιτροπή αξιολόγησης των Franchise Success Awards έδωσε το χρυσό βραβείο στην εταιρεία του Ομίλου ΕΛΤΑ.

Το βραβείο, σημειώνεται στην ανακοίνωση, απoτελεί μια σημαντική αναγνώριση των ενεργειών της εταιρείας για την ταχύτητα και το εύρος μετασχηματισμού που επέδειξε, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας και των εξαιρετικών προκλήσεων που προκάλεσε. Σε ένα κλάδο o οποίος, σχεδόν εν μια νυκτί, μετατράπηκε στον απαραίτητο κρίκο για να διατηρηθεί το εμπόριο ζωντανό, η ΕΛΤΑ Courier πέτυχε σημαντική ανάπτυξη του δικτύου franchise, αναβάθμισε συστήματα και εφάρμοσε νέες τεχνολογίες ενώ ταυτόχρονα αύξησε το μερίδιο της σε μια εξόχως ανταγωνιστική αγορά όπως αυτή των ταχυμεταφορών.

Βάζοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του, η ΕΛΤΑ Courier τονίζει ότι προσέφερε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, υπερβαίνοντας παθογένειες και αναπτύσσοντας νέες λύσεις για τους franchisees προσφέροντάς τους εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Επίσης, αξιοποιώντας το momentum καθώς και την ταχύτατη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, επισημαίνει ότι, συνεχίζει δυναμικά το στρατηγικό πρόγραμμα μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναπτύσσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την αξία που προσφέρει στους πελάτες της, με στόχο να αποτελέσει τον αξιόπιστο last mile συνεργάτη τους.

Σημειώνεται ότι τα Franchise Success Awards επιβραβεύουν τις εταιρείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και τις προκλήσεις των καιρών, έχοντας διαγνώσει τις αλλαγές στο πεδίο του ανταγωνισμού και παράλληλα βελτιώνουν τη συνολική αγοραστική εμπειρία, επενδύοντας με συνέπεια στα σημεία διαφοροποίησης και διαμορφώνοντας μία συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση.

Στόχος των Franchise Success Awards είναι η προβολή των βέλτιστων πρακτικών  και των στοιχείων που ισχυροποιούν το franchising και ευρύτερα την ελληνική οικονομία.

 Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα