Σαντορίνη: Έκκληση του δημάρχου για τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 11:02
UPD:11:19
pixabay.com

Έκκληση σε όλους για πλήρη συμμόρφωση με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτοκόλλα απευθύνει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Σαντορίνης, Αντώνης Σιγάλας, προκειμένου, όπως λέει, να κερδηθεί το στοίχημα της φετινής τουριστικής περιόδου.

«Όλοι μαζί θα κρατήσουμε τη Σαντορίνη αλώβητη ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό» αναφέρει.

Ο κ. Σιγάλας απευθύνει, όπως λέει, προσκλητήριο υπευθυνότητας και συνέπειας σε όλες τις επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος, σε όλους τους κατόχους μέσων μαζικής μεταφοράς, δημόσιων και ιδιωτικών, σε όσους απασχολούνται με την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού.

Την ίδια στιγμή, καλεί τον καθένα ξεχωριστά να περιφρουρήσει τη σωστή λειτουργία της επιχείρησής του και όλοι μαζί να περιφρουρήσουν την εικόνα και το μέλλον των νησιών.

Τέλος, καλεί την πολιτεία να συνδράμει ουσιαστικά τις προσπάθειες της Σαντορίνης, ώστε να αξιολογεί σωστά τα επιδημιολογικά στοιχεία που αφορούν τη Σαντορίνη και να αποφύγει τη λήψη οποιουδήποτε αιφνιδιαστικού μέτρου που θα στοχοποιεί άδικα το νησί, όπως τονίζει.

Οι πληρότητες στα καταλύματα του νησιού ξεπερνούν το 70% κατά μέσο όρο και σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν και πλέον του 85%.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα