ΜAS: Δύο νέες συνεργασίες σε Ουζμπεκιστάν και Αζερμπαϊτζάν

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 10:28
UPD:10:40
www.maseurope.com

H MAS Α.Ε, εταιρεία τεχνολογίας με 45 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων αυτοματισμού και διαχείρισης ενέργειας, με παρουσία Ευρώπη και Ασία, διευρύνει το διεθνές της δίκτυο και εντάσσει δύο νέους αντιπροσώπους στο δυναμικό της, τη Dynatec στο Ουζμπεκιστάν και την Omega στο Αζερμπαϊτζάν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Dynatec ιδρύθηκε από επιχειρηματίες έμπειρους στην δημιουργία εταιρειών παροχής υπηρεσιών σε απομακρυσμένες περιοχές, και είναι μια εταιρεία αποτελούμενη από ομάδα ικανότατων μηχανικών, η οποία σε μικρό διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγορά του Ουζμπεκιστάν. Η δραστηριότητά της εστιάζεται σε 2 βασικούς τομείς: την παροχή After Market υπηρεσιών στον κλάδο του πετρελαίου & φυσικού αερίου, καθώς και στον ευρύτερο κλάδο της Ενέργειας, και την προσφορά ΙοΤ λύσεων για μεγάλους OEMs (Original Equipment Manufacturers). Οι υπηρεσίες After Market δεν αποτελούν μια απλή δραστηριότητα πωλήσεων, αλλά προϋποθέτουν κατανόηση των αναγκών των πελατών και συνεχή τεχνική υποστήριξη με παροχή value for money υπηρεσιών, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις, όπως τονίζει η εταιρεία.

Ο Strategy & Commercial Manager της MAS A.E., Ευάγγελος Μακρινός

Η Omega με πάνω από 20 χρόνια ιστορία στο Αζερμπαϊτζάν έχει ήδη ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο πελατών και μια πληθώρα έργων στο ενεργητικό της. Ειδικεύεται στις πωλήσεις, την εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων αυτοματισμού και ελέγχου, αλλά και στην παροχή τεχνικών λύσεων μέσω μηχανικού εξοπλισμού και λογισμικού. Η ομάδα της Omega, η οποία αποτελείται από προγραμματιστές και μηχανικούς όλων των ειδών, προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για την αγορά της Ενέργειας και τη βιομηχανία πετρελαίου & φυσικού αερίου. 

Ο Strategy & Commercial Manager της MAS A.E., Ευάγγελος Μακρινός σχολιάζοντας τις νέες συμφωνίες συνεργασίας στο Ουζμπεκιστάν και τo Αζερμπαϊτζάν σημείωσε μεταξύ άλλων ότι και οι δύο αυτές χώρες διαθέτουν σημαντικούς φυσικούς πόρους σε ορυκτά καύσιμα, ενώ παράλληλα η προοπτική και οι δυνατότητες για την ανάπτυξη της καθαρής «πράσινης» ενέργειας είναι εξαιρετικές. “Η αγορά της Ενέργειας, των ορυκτών καυσίμων και της βιομηχανίας γενικότερα στην δυτική και κεντρική Ασία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον… Εμείς εδώ στη MAS, στόχο έχουμε την διερεύνηση και την αξιοποίηση των τεράστιων ευκαιριών που παρουσιάζονται στην περιοχή αυτή. Μπορούμε και θέλουμε να είμαστε ενεργό μέρος της εξέλιξης και της ανάπτυξής της”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

naftemporiki.grΠροτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα