ΟΝΕΧ: Συνεργασίες με ισραηλινές εταιρείες του αεροπορικού τομέα

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 11:48
UPD:12:02

«Με πρωτοπορία, σκληρή δουλειά, αλλά και σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα και προτάσεις που αυξάνουν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα», δήλωσε με αφορμή την επιχειρηματική αποστολή ο κ. Ξενοκώστας.

Στην ελληνική επιχειρηματική επιστολή με τον Πρωθυπουργό στο Ισραήλ συμμετείχε η εταιρεία αεροπορικής βιομηχανίας ΟΝΕΧ διά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Πάνου Ξενόκωστα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η παρουσία του κ. Ξενοκώστα ήταν καταλυτική αναφορικά με την εξασφάλιση των στρατηγικών συνεργασιών μεταξύ ΟΝΕΧ και ισραηλινών εταιρειών του αεροπορικού τομέα, στο πλαίσιο του πενταετούς επιχειρηματικού πλάνου της ΟΝΕΧ που αφορά σε μια σειρά επενδύσεων στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, κάτι που ενισχύει τις ήδη υπάρχουσες στρατηγικές συνεργασίες και δυνατότητες χρηματοδότησης εξ Αμερικής.

«Με πρωτοπορία, σκληρή δουλειά, αλλά και σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα και προτάσεις που αυξάνουν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα διάσταση στο αύριο – γιατί υπάρχει αύριο- της αεροπορικής βιομηχανίας της χώρας», δήλωσε με αφορμή την επιχειρηματική αποστολή ο κ. Ξενοκώστας.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα