Β. Κορκίδης: Η κυβέρνηση που θα προκύψει να ανταποκριθεί στις υποχρέωσεις της

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 19:11
UPD:19:13
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Βασίλης Κορκίδης (φωτ. αρχείου).

Την ελπίδα η κυβέρνηση που θα προκύψει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χώρας και τις ανάγκες των πολιτών και της αγοράς εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης.

Ο κ. Κορκίδης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι το 2015 ξεκίνησε μέσα σε ένα κλίμα έντονης αβεβαιότητας και ανησυχίας στην αγορά, κυρίως λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

«Προβληματισμένοι λοιπόν, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, με πολύ υπομονή, παρακολουθούμε την αγορά να βρίσκεται στη δίνη των αλλαγών... Εύχομαι η Κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές, να ανταποκριθεί, τόσο στις υποχρεώσεις της χώρας μας, όσο και στις ανάγκες των πολιτών και της αγοράς. Μακάρι, το 2015 να είναι η χρονιά, που η χώρα μας θα πάψει να ταλαιπωρείται από τις μνημονιακές διευθετήσεις και θα ξαναβρεί τον προσανατολισμό της προς την κοινωνική και οικονομική ευημερία» ανέφερε ο κ. Κορκίδης.

Προσέθεσε δε: «Προτεραιότητα όλων μας, το 2015, είναι η πολιτική και οικονομική σταθερότητα με κοινωνική αξιοπρέπεια. Σε αυτό το πλαίσιο και λαμβάνοντας υπ' όψιν τα νέα δεδομένα που ισχύουν για τα επιμελητήρια, καθώς καταργήθηκε η υποχρεωτική συνδρομή και στη θέση της θεσπίστηκε ενιαία ανταποδοτική συνδρομή των επιχειρήσεων - μελών, η Διοίκηση του Ε.Β.Ε.Π. θα κάνει τα πάντα για να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και να βοηθήσει στη δημιουργία ισχυρών επιχειρήσεων με εξωστρεφή προσανατολισμό και συνεχή πρόοδο».

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα