LIVE: Η διαδικτυακή συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 21:00
Updated:21:37

Δείτε live την συνέντευξη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η η διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος απαντά σε ερωτήματα που του στέλνουν οι πολίτες μέσω του twitter και του hashtag #asktsipras.

21:37Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Κάλεσμα Αλ. Τσίπρα στους νέους

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια νεολαία εχθρική στην πολιτική και έχουν δίκιο οι νέοι άνθρωποι να είναι επιφυλακτικοί. Όμως αυτή την ώρα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η ψήφος τους δεν είναι μια απλή διαδικασία είναι το μόνο βόλι που τους έχει μείνει στο όπλο τους» είπε και πρόσθεσε: «Τους ζητώ να συνειδητοποιήσουν ότι πρόκειται για μια από τις λίγες ευκαιρίες που τους δίνεται για να συγκρουστούν με το κατεστημένο που μας έφερε εδώ. Η κυβέρνηση αυτή φοβάται τους νέους το απέδειξε με το να εμποδίσει να ψηφίσουν τους 18αρηδες. Υπήρχε ένα ανέκδοτο στις περασμένες εκλογές να κλειδώσουν την γιαγιά και τον παππού στο σπίτι. Όμως αυτή τη φορά η γιαγιά και ο παππούς θα ψηφίσει για τον εγγονό και την εγγονή τους»

21:32Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Θα συνεχίσω να δίνω συνεντεύξεις, όχι σε γλάστρες όπως έκανε ο Πρωθυπουργός στη ΝΕΡΙΤ.

21:28Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο νόμος για τις φυλακές τύπου Γ΄ είναι αντίθετος με το Σύνταγμα. Τίθεται όμως και ζήτημα ανθρωπιάς. Δεδομένη η αντίθεσή μας και θα βρούμε τον τρόπο να κάνουμε παρεμβάσεις γενικά για την κατάσταση στις φυλακές.

21:26Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Στρατηγικής σημασίας ο κλάδος της υγείας και είναι υποχρέωση μας να δώσουμε την μάχη για να είναι δημόσια και αποτελεσματική. Δεν θέλουμε να κάνουμε προσλήψεις εκεί που δεν χρειάζεται, όμως χρειάζονται στοχευμένες προσλήψεις όπου υπάρχει ανάγκη να στηριχθούν κοινωνικές υπηρεσίες.

21:20Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

«Η Cosco είναι ένα ειδικό θέμα, πρόκειται για μια κρατική επιχείρηση. Η Ελλάδα δεν πήρε αυτά που έπρεπε να πάρει. Θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από αυτά που παραχώρησε. Πως δώσαμε όλο το λιμάνι και η ανταπόδοση να είναι πενιχρή. Αυτά τα ζητήματα θα τα ξαναθέσουμε».

21:15Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές είναι επιβλαβής για το περιβάλλον.  Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ΑΕ θα πρέπει να συμμορφωθεί με την αντίληψη ότι η νέα κυβέρνηση θα εφαρμόσει τους νόμους. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ενταχθούν στα προγράμματα για τη δημιουργία των θέσεων εργασίας.

 

 

21:11Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

21:11Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

21:10Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

21:10Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

21:10Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

21:09Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

21:05Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Τι απαντά ο Αλ. Τσίπρας για μεταναστευτικό, δημόσιο, διαχωρισμό εκκλησίας - κράτους

Ο κ. Τσίπρας σε ερώτηση για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει τη διαφθορά, έκανε λόγο για θεσμοθέτηση της διοικητικής δομής ώστε οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να περάσουν στην ευθύνη του Πρωθυπουργού. Υποστήριξε δε πώς η κυβέρνηση και η τρόικα δεν είχαν πραγματικά την πρόθεση να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο.

Όσον αφορά στο ζήτημα των δημοσίων υπαλλήλων ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως το ελληνικό δημόσιο δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα  με τους υπεράριθμους υπαλλήλους αλλά  πρόβλημα δυσλειτουργικότητας.

«Σε συνθήκες απαξίωσης του ρόλου του Κράτους, δεν μπορείς να φτιάξεις ένα καλύτερο Δημόσιο» είπε.

Σε ερώτηση για τον διαχωρισμό της εκκλησίας από το κράτος απάντησε πως είναι αναγκαίος ο εξορθολογισμός της σχέσης Κράτους - Εκκλησίας.

«Πιστεύω στον διακριτό τους ρόλο» σχολίασε.

Για το ζήτημα του μεταναστευτικού ο κ. Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως πιστεύει στην ευρωπαϊκή συνευθύνη για την επίλυση του μεταναστευτικού.

Ζήτησε την αντικατάσταση των κέντρων κράτησης και αναθεώρηση της συνθήκης «Δουβλ

Γράψτε το δικό σας σχόλιο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Απομένουν 3000 χαρακτήρες.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης.

Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.

Στατιστικά

  • Συνολικός αριθμός σχολίων: 0
  • Δημοσιευμένα σχόλια: 0
  • Απορριφθέντα σχόλια: 0

Δημοφιλή