Δελτία Τύπου

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
20:26
Η Volterra, υπερήφανο μέλος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ)

Η Volterra Α.Ε., παραγωγός και πάροχος ενέργειας, μέλος του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου AVAX Α.Ε. αποτελεί πλέον μέλος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος. Πέραν από το βασικό της σκοπό, που είναι η παροχή υπηρεσιών με ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλή τεχνογνωσία σε όλα τα στάδια του κύκλου παραγωγής, εμπορίας και προμήθειας προϊόντων ενέργειας, η Volterra έχει στόχο τη δημιουργία ενός ξεκάθαρου επικοινωνιακού πλαισίου, το οποίο παρέχει στο καταναλωτικό κοινό στο οποίο απευθύνεται (νοικοκυριά και επιχειρήσεις), πλήρη και κατανοητή ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, χωρίς κρυφά νοήματα και παραλείψεις. Γιατί, για τη Volterra, η αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς των πελατών της, αποτελεί πρωταρχικό ζητούμενο.

20:16
Το Sympossio Greek Gourmet Touring επιστρέφει για 11η χρονιά

To Sympossio Greek Gourmet Touring, το γαστρονομικό όχημα του Ομίλου Aldemar Resorts που ταξιδεύει  εδώ και 10 χρόνια την ελληνική γαστρονομία στο εξωτερικό, άνοιξε την αυλαία του την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου με μια λαμπερή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Domotel Kastri που έδωσε την ευκαιρία σε εκπρόσωπους τουριστικών φορέων, καταξιωμένους επιχειρηματίες και όλους όσους στηρίζουν το σκοπό του Sympossio, να γιορτάσουν την αξία των συνεργειών και τις δυνατότητες της ελληνικής γαστρονομίας και του ελληνικού τουρισμού.

10:24
Hellenic Pharmaceutical Students’ Congress (HPSC)
Το Hellenic Pharmaceutical Students’ Congress είναι μία πρωτοβουλία και των τριών
εθελοντικών φοιτητικών ομάδων Φαρμακευτικής Ελλάδας (ΣΦΦΕ - Συνέδριο Φοιτητών
Φαρμακευτικής Ελλάδας, ATP - Aristotle Team of Pharmacy και GPSF - Greek
Pharmaceutical Students’ Federation). Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 24-26
Απριλίου 2020 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
14:40
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να προσφέρει ανάσα φροντίδας στους πρόσφυγες

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, σταθερός στη δέσμευσή του να στηρίζει την κοινωνία και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες, στέκεται με συνέπεια αρωγός στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης με την αύξηση των προσφυγικών και μεταναστατευτικών ροών. Μέσω της θυγατρικής εταιρίας Lafarge Beton αναλαμβάνει να καλύψει τις αυξημένες  ανάγκες σε υλικοτεχνική υποδομή των  κοινωνιών εκείνων που  σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος.

14:05
Ημερίδα για τον «Προϋπολογισμό Πολιτών» στην Θεσσαλονίκη στις 22 Ιανουαρίου 2020

Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα παρουσιασθεί ο «Προϋπολογισμός Πολιτών».

09:06
AUDIO VISUAL ENTERPRISES S.A._ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΥ 2020-2024

Σε Press Conference θα προχωρήσει, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, ο όμιλος εταιρειών AUDIO VISUAL κατά την οποία θα παρουσιαστεί πενταετές πλάνο για τις χρονιές 2020 -2024. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Athens Plaza Hotel (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2, Αθήνα) από τις 16.00 έως τις 18.00.