Δελτία Τύπου

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021
19:12
Ξεπέρασε τα όριά σου με τη νέα σειρά Redmi Note 10

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της mid-range κατηγορίας smartphone συσκευών της, με τα νέα μοντέλα Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 και Redmi Note 10 5G. Από τον Ταξιδιώτη των 108MP, τον Λάτρη της Περιπέτειας με τα 64MP, τον Εξερευνητή της AMOLED,  τον Καινοτόμο του 5G, η σειρά επικυρώνει τη δέσμευση της Xiaomi να μοιράζεται με όλους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα έξυπνα κινητά και να επαναπροσδιορίζει τους κορυφαίους παίκτες της mid-range κατηγορίας του κλάδου.

16:18
Η Ελληνική Επανάσταση στην Εποχή των Επαναστάσεων (1776-1848). Επαναξιολογήσεις και Συγκρίσεις.

Με αφορμή την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης (1821-2021), το Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών οργανώνει διαδικτυακά στις 12-13 Μαρτίου 2021, το  Διεθνές Συνέδριο για τον Αγώνα του 1821 με θέμα: «Η Ελληνική Επανάσταση στην Εποχή των Επαναστάσεων (1776-1848). Επαναξιολογήσεις και Συγκρίσεις».

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021
15:16
O ΦΩΤΗΣ ΡΕΛΛΙΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ COUNTRY DIRECTOR & AREA MANAGER B2C ΓΙΑ ΤΗΝ CANON ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Country Director & Area Manager B2C από τον κο Φώτη Ρέλλια, από την 1η Φεβρουαρίου 2021.

15:12
Βίκος Cola Zero Sugar: είναι γεγονός! Μια νέα συναρπαστική αρχή ξεκινά για την οικογένεια της Βίκος Cola!

Υποδεχόμαστε τη νέα Βίκος Cola Zero Sugar, την πρώτη ελληνική cola με μηδέν ζάχαρη και, βέβαια, τη μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή! H αγαπημένη και πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία Βίκος φέρνει μία μοναδική πρόταση εμπλουτίζοντας την οικογένεια των αναψυκτικών της!

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021
11:28
Tα νέα συστήματα gaming της Alienware ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Η Alienware προσφέρει πάντα τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού που τροφοδοτούνται από τις τελευταίες τεχνολογίες. Καθώς βαδίζουμε με θάρρος στο 2021, συνεργαζόμαστε με την NVIDIA και την AMD για να προωθήσουμε ακόμη ψηλότερα τα όρια του παιχνιδιού στο PC, με μια εκπληκτικά γρήγορη και ισχυρή εμπειρία για gamers αλλά και δημιουργούς περιεχομένου.

11:24
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ SingularLogic

Οι εταιρίες EPSILON NET A.E. και SPACE HELLAS Α.Ε., σε συνέχεια της από 22/01/2021 ανακοίνωσης για την ίδρυση της εταιρείας Epsilon SingularLogic A.E., ανακοινώνουν τα επόμενα βήματα του επιχειρηματικού σχεδιασμού τους, με απώτερο στόχο την αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών που δημιουργούνται από την πρόκληση του ψηφιακού μετασχηματισμού στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021
16:10
BestPrice Customer Review Awards 2020

Ποια ηλεκτρονικά κατάστημα έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίζουν για την άμεση αποστολή των παραγγελιών σου; Την απάντηση έδωσαν οι ίδιοι οι καταναλωτές μέσω των BestPrice Customer Review Awards 2020.

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
18:27
Η ELPEN συμμετέχει στο διάλογο που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της Ε.Ε.

Στο διάλογο που πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και  με θέμα την ενίσχυση της ασφάλειας και της ανθεκτικότητας των φαρμακευτικών αλυσίδων εφοδιασμού, συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος της ELPEN κ. Θεόδωρος Τρύφων. 

18:23
Η ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΕ στα κατασκευαστικά έργα του Σκορπιού

Η ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΕ έχει επιλεγεί από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ ΑΕ, ιδιοκτήτρια της Νήσου Σκορπιός στη Λευκάδα, για να παρέχει υπηρεσίες Aσφάλειας και Yγείας της Eργασίας κατά τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών για την υλοποίηση της Στρατηγικής Επένδυσης για τη δημιουργία υπερπολυτελούς τουριστικής μονάδας στη νήσο.

15:59
Πρεμιέρα για τη The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η πρώτη The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα διεξαχθεί online στις 1-5 Μαρτίου 2021, φέρνοντας σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και τις επιχειρήσεις με τους επαγγελματίες της εστίασης και της αγοράς τροφίμων. Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, ενώ θα μπορούν να ζητήσουν αποστολή δειγμάτων στο χώρο τους, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας.