Δελτία Τύπου

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019
16:09
Εντυπωσιακή η πρεμιέρα της ΣΟΝΕ για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο διοργάνωσε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συναυλία Αγάπης με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος.
 

11:46
Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την Affidea

H Affidea, κορυφαίος φορέας παροχής ψηφιακών υπηρεσιών Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης και ιδιαίτερα Διαγνωστικής Απεικόνισης, Βιοπαθολογίας και Ακτινοθεραπείας στην Ευρώπη, με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, προχώρησε στη δωρεά διαγνωστικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, στηρίζοντας τις δράσεις του Oργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

11:22
Το 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’ απέσπασε το βραβείο “Best Launching 2019” στο 19ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων

Το Καστανό Ρύζι 10’ με την υπογραφή της 3αλφα απέσπασε το βραβείο “Καλύτερου Λανσαρίσματος” στην κατηγορία του για το έτος 2019, στο πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019
17:07
Coca-Cola: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο City Link για καλό σκοπό!

Η Coca-Cola «ζωντάνεψε» τα Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, με μία μοναδική εκδήλωση, για καλό σκοπό, με τίτλο The Good Ball. Έτσι, η εταιρεία καλωσόρισε τις φετινές γιορτές στην επίσημη φωταγώγηση της πιο εμβληματικής στοάς του City Link και σήμανε την αφετηρία για μια σειρά δράσεων στην καρδιά της πόλης.  

17:02
Το ArGOODaki στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

To ArGOODaki επιστρέφει για 18η συνεχόμενη χρονιά & φέτος τα Χριστούγεννα, στηρίζει το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών σίτισης και εκπαίδευσης παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, σε έξι παραρτήματά της σε όλη την Ελλάδα.

16:28
Η Affidea συνεργάζεται με την Aidence στην διάγνωση και απεικόνιση του καρκίνου του πνεύμονα με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης

Άμστερνταμ, 5 Δεκεμβρίου, 2019: Η Affidea και η Aidence ανακοίνωσαν την στρατηγική τους συνεργασία με στόχο την βελτίωση της κλινικής επίδοσης της απεικόνισης των πνευμόνων, οδηγώντας στην ταχύτερη ανίχνευση και θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα.

16:09
Οι Έλληνες Πρόσκοποι αποδεικνύουν ότι ο εθελοντισμός αποτελεί τη μέγιστη δύναμη θετικής κοινωνικής αλλαγής και βιώσιμης ανάπτυξης

Κάθε χρόνο, στις 5 Δεκεμβρίου, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει θεσπίσει να γιορτάζεται η «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού». Έτσι δίνεται η ευκαιρία σε εκατομμύρια εθελοντές σε όλον τον κόσμο να γιορτάσουν την άτυπη δέσμευσή τους για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.

15:29
«Ο κλάδος πλαστικών στην Ελλάδα. Συμβολή στην ελληνική οικονομία, προκλήσεις και προοπτικές ανάπτυξης» - Παρουσίαση μελέτης ΙΟΒΕ

Η εκτίμηση και η ανάδειξη της συνεισφοράς του κλάδου πλαστικών στην ελληνική οικονομία, η αξιολόγηση της ανταγωνιστικότητάς του και των παραγόντων που την επηρεάζουν και η διατύπωση προτάσεων σχετικά με τις πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξής του, αποτελούν το αντικείμενο της μελέτης για τον κλάδο της βιομηχανίας πλαστικών του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (IOBE) με τίτλο: «Ο κλάδος πλαστικών στην Ελλάδα. Συμβολή στην ελληνική οικονομία, προκλήσεις και προοπτικές ανάπτυξης».

13:13
ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΝΕΕΙ ΣΤΗ MY OFFICE!

Ύστερα από 11 χρόνια παρουσίας, η My Office επικαιροποιεί τη θέση της στην ελληνική αγορά αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της και ανανεώνοντας το προφίλ της. 

11:01
Alba Commencement 2019: Συγκίνηση, ενθουσιασμός και προσδοκία για το μέλλον στην τελετή αποφοίτησης του Alba

Ένα ταξίδι μάθησης ολοκληρώθηκε, ένα νέο, ελπιδοφόρο ταξίδι προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης ξεκινά για τους νέους αποφοίτους του Alba Graduate Business School, που αποχαιρέτησαν την alma mater τους και εντάχθηκαν στην παγκόσμια μεγάλη οικογένεια των 56.000 αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, σε μία μεγαλειώδη τελετή στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

10:53
Το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο είναι Ελληνικό!

Βραβείο για το Ταχύτερο Αυτοκίνητο στον Κόσμο στον Παγκόσμιο Τελικό F1 in Schools στους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Πανοράματος Θεσσαλονίκης και των Εκπαιδευτηρίων Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση»