Δελτία Τύπου

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
17:06
Το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών ξεκινά έργα οδικής ασφάλειας σε 7.000 σημεία σε όλη τη χώρα

Στην τελική ευθεία για την υλοποίησή του μπήκε πλέον το πρόγραμμα έργων οδικής ασφάλειας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Υπεγράφη σήμερα  δανειακή σύμβαση 450 εκ. € ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ για την υλοποίηση του Προγράμματος  Επεμβάσεων Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας (ΠΕΒΟΑ) το οποίο έχει κεντρική θέση στο σχεδιασμό του Υπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.

13:29
Νέα πρατήρια φυσικού αερίου κίνησης Fisikon στον ΣΕΑ Ευαγγελισμού

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη εμπορικής λειτουργίας των δύο νέων πρατηρίων αερίου κίνησης FISIKON (EKO) στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Ευαγγελισμού (Δήμος Μακρυχωρίου Λαρίσης).

11:55
Η Samsung ανακοινώνει ότι τα Galaxy A12 και Galaxy A02s θα είναι διαθέσιμα το 2021, προσφέροντας κορυφαία καινοτομία σε εξαιρετική τιμή

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τα νέα smartphones Galaxy A12 και Galaxy A02s, για ακόμη πιο προσιτή καινοτομία αιχμής. Και τα δύο smartphone διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας, πολλαπλές κάμερες και μεγάλη, εντυπωσιακή οθόνη.

11:53
Χριστούγεννα 2020: Οι Έλληνες θα αγοράσουν, αλλά με φειδώ

Η πανδημία έχει διαμορφώσει νέα δεδομένα στη ζωή μας και οι καταναλωτικές μας συνήθειες δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστες.

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
13:14
Το Alba Graduate Business School «αποχαιρετά» τον ιδρυτή του, Θεόδωρο Παπαλεξόπουλο

Με έντονη αίσθηση χρέους απέναντι στην κληρονομιά που εκείνος άφησε, το Alba Graduate Business School, The American College of Greece «αποχαιρετά» τον ιδρυτή του και ηγετική μορφή του ελληνικού επιχειρείν, Θεόδωρο Παπαλεξόπουλο.

12:35
H P&G μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο πλευρό των άστεγων συνανθρώπων μας

Η P&G, εδώ και 60 χρόνια αγγίζει καθημερινά μέσα από γνωστά προϊόντα όπως τα Pampers, το Ariel, το Fairy και την Always, κάθε Ελληνικό σπίτι φροντίζοντας τις μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινής ζωής.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020
15:50
Huawei Black Friday 2020: Stay safe, stay connected

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα tablet ή laptop για όλες τις χρήσεις, να κάνετε δικό σας ένα gadget τελευταίας τεχνολογίας ή να αναβαθμίσετε το smartphone σας, η Huawei, ειδικά φέτος, φροντίζει… εφ’ όλης της ύλης!

15:46
Gilead Sciences: Ανακοίνωση σχετικά με τις πρόσφατες θεραπευτικές οδηγίες που εξέδωσε ο ΠΟΥ για το φαρμακευτικό σκεύασμα remdesivir

Το remdesivir αναγνωρίζεται ως θεραπεία αναφοράς για την αντιμετώπιση της COVID-19 σε ασθενείς που νοσηλεύονται με πνευμονία, σύμφωνα με τις οδηγίες πολλών έγκριτων εθνικών οργανισμών και επιστημονικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) και της Επιστημονικής Εταιρείας Λοιμώξεων (IDSA) στις ΗΠΑ και αντίστοιχων Οργανισμών της Ιαπωνίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Ελλάδας.

15:40
Βιώσιμο Σύστημα Υγείας και Ψηφιακός Μετασχηματισμός με οδηγό την εξέλιξη της πανδημίας

Διαδικτυακή συζήτηση ευρύτερου ενδιαφέροντος για τα Συστήματα Υγείας και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Υγεία, με γνώμονα την αποτελεσματική αντιμετώπιση υγειονομικών κρίσεων, οργανώνεται την προσεχή Τετάρτη 25 Νοεμβρίου (3:30–5:00μ.μ.).

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020
16:44
Η Unilever και η Betty Ice ενδυναμώνουν τη διαχείριση των πωλήσεων σε 100 καταστήματα στη Ρουμανία, με την υλοποίηση των λύσεων Entersoft

Η Unilever, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους FMCG στον κόσμο, επενδύοντας συνεχώς σε νέες και καινοτόμες τεχνολογίες στο πλαίσιο της υγιούς ανάπτυξής της, μετά την εξαγορά της ρουμανικής βιομηχανίας παραγωγής και λιανικής πώλησης παγωτού Betty Ice, αποφάσισε τον εκσυγχρονισμό της πληροφοριακής υποδομής σε όλα τα σημεία πώλησης της Betty Ice, εποχιακά και μόνιμα.