Αθλητικά
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 17:24

Πειθαρχική δίωξη σε Λουτσέσκου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Πειθαρχική δίωξη εις βάρος του προπονητή της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, άσκησε ο νέος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Πειθαρχική δίωξη εις βάρος του προπονητή της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, άσκησε ο νέος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να απολογηθεί για τις δηλώσεις του κατά του διαιτητή Μήτσιου, ο οποίος σφύριξε στον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια της Ξάνθης την περασμένη Τρίτη, που βρήκε τους "ερυθρόλευκους" νικητές με 3-1. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητή της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 4, 7 τελευταίο εδάφιο του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 10-6-2015, σε συνδυασμό με τα άρθρα 1, 2, 27 παρ. 3 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. όπως αυτός ψηφίστηκε και ισχύει από 25/6/2015 (δηλώσεις μετά τον αγώνα SKODA ΞΑΝΘΗ-Ολυμπιακός της 22/9/2015)».