Πολιτιστικά
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 14:43

Η Olivia Newton-John δίνει ξανά μάχη με τον καρκίνο

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Olivia Newton-John δήλωσε ότι ο καρκίνος του μαστού από τον οποίο έπασχε επέστρεψε και έχει εξαπλωθεί στο κάτω μέρος του σώματός της.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Olivia Newton-John δήλωσε ότι ο καρκίνος του μαστού από τον οποίο έπασχε επέστρεψε και έχει εξαπλωθεί στο κάτω μέρος του σώματός της.

Η 68χρονη ηθοποιός, που έγινε υπέρμαχος του υγιεινού τρόπου ζωής και της ιατρικής έρευνας μετά την πρώτη εμφάνιση του καρκίνου του μαστού το 1992, θα υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία και δηλώνει πως είναι σίγουρη ότι θα επιστρέψει στην εργασία της εντός του έτους.

«Αποφάσισα να ακολουθήσω θεραπεία μετά από συζητήσεις που είχα με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές μου και την ιατρική ομάδα στο κέντρο ευεξίας και έρευνας για τον καρκίνο Olivia Newton-John στην Μελβούρνη της Αυστραλίας», δήλωσε η ηθοποιός.

Για το λόγο αυτό ανέβαλε την περιοδεία της στις ΗΠΑ και τον Καναδά, την οποία είχε προγραμματίσει για τον Ιούνιο.

«Ο πόνος στην πλάτη με οδήγησε αρχικά στο να αναβάλω το πρώτο μισό της περιοδείας μου, έχει αποδειχθεί ότι ο καρκίνος του μαστού έχει κάνει μετάσταση στο ιερό οστό», δήλωσε.

Η γεννημένη στην Αυστραλία, Βρετανή ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια με ποπ τραγούδια όπως το «If Not for You» και «I Honestly Love You».

Η καριέρα της εκτοξεύτηκε όταν συμμετείχε στην κινηματογραφική επιτυχία του μιούζικαλ «Grease», το 1978, παίζοντας την έφηβη Sandy, απέναντι στο σκληρό αγόρι Danny Zuko που έπαιζε ο John Travolta.

Η Olivia Newton-John διαγνώστηκε με καρκίνο για πρώτη φορά το 1992, ενώ έχει συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα και τη θεραπεία της ασθένειας καθώς και για την καταπολέμηση της σκληρότητας κατά των ζώων.