Πολιτιστικά
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 10:10

Χαβιέρ Μπαρδέμ: «Θα δούλευα ξανά με τον Γούντι Άλεν»

Μιλώντας κατά τη διάρκεια masterclass στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λυών της Γαλλίας, τη Δευτέρα, ο Ισπανός ηθοποιός, Χαβιέρ Μπαρδέμ, που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Γούντι Άλεν στην ταινία «Vicky Christina Barcelona» του 2008, δήλωσε ότι θα το έκανε ξανά, παρά τις κατηγορίες σε βάρος του σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια masterclass στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λυών της Γαλλίας, τη Δευτέρα, ο Ισπανός ηθοποιός, Χαβιέρ Μπαρδέμ, που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Γούντι Άλεν στην ταινία «Vicky Cristina Barcelona» του 2008, δήλωσε ότι θα το έκανε ξανά, παρά τις κατηγορίες σε βάρος του σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση.

«Είναι μια ιδιοφυΐα» εξήγησε ο Μπαρδέμ, σύμφωνα με το Variety. «Θα δούλευα μαζί του και αύριο» συμπλήρωσε.

Ο Άλεν έχει κατηγορηθεί από την πρώην σύζυγό του, Μία Φάροου, και την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου, ότι κακοποιούσε την τελευταία σεξουαλικά όταν ήταν παιδί.

«Σήμερα, 11 χρόνια αργότερα, είναι η ίδια κατηγορία» δήλωσε ο Μπαρδέμ. «Οι δημόσιες κατηγορίες είναι πολύ επικίνδυνες. Εάν κάποια μέρα υπάρξει δίκη και αποδειχθεί αληθής η κατηγορία, θα αλλάξω γνώμη, αλλά αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν έχει αλλάξει» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Την εποχή που γυριζόταν το “Vicky Cristina Barcelona” οι ισχυρισμοί ήταν ήδη γνωστοί για περισσότερα από δέκα  χρόνια και δύο πολιτείες στις ΗΠΑ έκριναν ότι δεν ήταν ένοχος» διευκρίνισε ο ηθοποιός.

naftemporiki.gr