Αθλητικά
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 16:10

Σολάρι: «Η Ρεάλ θέλει να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση»

Ομάδα που είναι αποφασισμένη να αλλάξει την κατάσταση θεωρεί πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ο υπηρεσιακός τεχνικός της, Σαντιάγκο Σολάρι.

Ομάδα που είναι αποφασισμένη να αλλάξει την κατάσταση θεωρεί πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ο υπηρεσιακός τεχνικός της, Σαντιάγκο Σολάρι.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της «Βασίλισσας» ο Αργεντινός τόνισε ότι αρχής γενομένης από το ματς Κυπέλλου με την Μελίγια οι «μερένγκες» θα πρέπει να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους.

«Βρήκα μια ομάδα πληγωμένη, αλλά αποφασισμένη να αλλάξει την κατάσταση. Είναι μια ομάδα με πρωταθλητές και πολεμιστές, που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θέλει να αντιστρέψει τα τωρινά δεδομένα. Αυτό που με νοιάζει πρώτα είναι να πάμε στην έδρα της Μελίγια για το Κύπελλο αύριο και να παίξουμε σαν Ρεάλ» είπε αρχικά ο Σολάρι κι εν συνεχεία ρωτήθηκε για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

«Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν σκέφτομαι μακριά. Στη δουλειά μας σκέφτεσαι μόνο την επόμενη φάση, πας μέρα με τη μέρα. Η Ρεάλ είναι τόσο σπουδαία που είναι υπεράνω όλων μας. Πρώτο μας μέλημα είναι να κερδίσουμε τη Μελίγια».

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν μπορεί να εξελιχθεί σε... νέο Ζιντάν, απάντησε: «Αφήστε τον Ζιντάν στην ησυχία του. Είναι μια από τις κορυφαίες μορφές στην ιστορία της Ρεάλ. Δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτόν, ας τον αφήσουμε στο μεγαλείο του».