Πολιτική
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 14:26

Ν.Δ.: Ο κ. Τσίπρας να εξηγήσει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τη ΧΑ

«Έχει και η υποκρισία τα όριά της» υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, σε σχόλιό της για τα τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής

«Έχει και η υποκρισία τα όριά της» υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, σε σχόλιό της για τα τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής.

«Αύριο, 20 Απριλίου, κλείνουν ακριβώς τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, την οποία προκάλεσε η Νέα Δημοκρατία με στοιχεία που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ήδη από το 2013.

Προφανώς την "επέτειο" της πρωτοφανούς αυτής καθυστέρησης, που οφείλεται αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τιμήσει σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του πρωθυπουργού» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ζητεί από τον Αλέξη Τσίπρα να εξηγήσει «για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τη ΧΑ. Στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, στις πλατείες της αγανάκτησης, στο δημοψήφισμα παρωδία, στις κοινές επισκέψεις βουλευτών τους στα νησιά, στην προσπάθεια να επιβάλλουν την απλή αναλογική, στον διορισμό της κ. Θάνου στην Ανεξάρτητη Αρχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού».

Για «θράσος» της Ν.Δ. έκανε λόγο, απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ.