Τεχνολογία-Επιστήμη
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 11:43

Η Samsung ανακοινώνει τη νέα κυρτή gaming οθόνη CRG5 στις 27 ίντσες

H Samsung διευρύνει τη σειρά Κυρτών Οθονών για Gaming με μία οθόνη διαγωνίου 27 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 240Hz και συμβατότητα G-SYNC.

H Samsung διευρύνει τη σειρά Κυρτών Οθονών για Gaming με μία οθόνη διαγωνίου 27 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 240Hz και συμβατότητα G-SYNC.
 
Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη νέα gaming οθόνη 27 ιντσών CRG5 (C27RG5), τη νέα της πρόταση στις gaming οθόνες, η οποία ενσωματώνει ορισμένες καινοτόμες λειτουργίες μεταξύ των οποίων τον εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 240Hz και την συμβατότητα με την τεχνολογία Nvidia G-SYNC, για να παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας εικόνας και ταχύτητας για έντονο gameplay. 
 
Πιο αναλυτικά, η 27 ιντσών CRG5 διαθέτει κυρτότητα οθόνης 1500R και ρυθμό ανανέωσης μέσω τεχνολογίας 240Hz RapidCurve, επιτυγχάνοντας τη μείωση της καθυστέρηση της εικόνας (lag time) ενώ παράλληλα προβάλλει εικόνες υψηλής ποιότητας, για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία. Η οθόνη έχει πιστοποιηθεί από την Nvidia ως προς την ικανοποίηση των απαιτήσεων απόδοσης και ποιότητας εικόνας για G-SYNC συμβατότητα, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο δυνατό ρυθμό αναπαραγωγής κάθε σκηνής gameplay, για ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, με μειωμένη καθυστέρηση στην εισαγωγή, σε περιβάλλον Full HD (1920x1080).
 
Η οθόνη έχει πιο σκούρα μαύρα χρώματα και φωτεινότερα λευκά, με αναλογία αντίθεσης 3000:1, παρέχοντας εξαιρετικές λεπτομέρειες. Η CRG5 έχει κυρτό πάνελ οθόνης, κάθετης τοποθέτησης (vertical alignment -VA), για κορυφαία εμπειρία gaming με ευρύ πεδίο θέασης.
 
Επιπλέον, η CRG5 διακρίνεται για τον minimal σχεδιασμό της, με τρίπλευρη bezel-less οθόνη που στηρίζεται σε μια ανθεκτική, εργονομική βάση για να βοηθήσει τους χρήστες να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι. Οι gamers μπορούν να επιλέξουν κάποια από τις προ-εγκατεστημένες επιλογές οθόνης για κάθε είδος παιχνιδιού μέσω ενός ψηφιακού μενού πάνω στην οθόνη. Παράλληλα, μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και τρία διαφορετικά προφίλ προβολής μέσω των προηγμένων ρυθμίσεων.
 
Η νέα κυρτή gaming οθόνη προστίθεται στην σειρά κυρτών gaming οθονών της Samsung, η οποία περιλαμβάνει και την CRG9 οθόνη, 49 ιντσών, με εξαιρετική λεπτομέρεια, ρεαλιστικά χρώματα, super ultra-wide οθόνη αναλογίας 32:9, κυρτότητα 1800R και HDR1000. H Dual QHD οθόνη (5120x1440) αξιοποιεί την επαναστατική τεχνολογία Quantum dot της Samsung για ένα πολύ μεγάλο εύρος απεικόνισης χρωμάτων με ακρίβεια, ώστε κάθε παιχνίδι να ζωντανεύει στη στιγμή.