Αθλητικά
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 12:54

Στις ακαδημίες της Ρεάλ ο γιος του Ρέγες

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες τζούνιορ, 11χρονος γιος του άτυχου ποδοσφαιριστή των Σεβίλλης, Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης, που πέθανε πριν από ένα μήνα μετά από δυστύχημα με το αυτοκίνητό του, θα παίξει στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ τη νέα σεζόν. 

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες τζούνιορ, 11χρονος γιος του άτυχου ποδοσφαιριστή των Σεβίλης, Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης, που πέθανε πριν από ένα μήνα μετά από δυστύχημα με το αυτοκίνητό του, θα παίξει στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ τη νέα σεζόν. 

Προερχόμενος από το τουρνουά «LaLiga Promises» με τη φανέλα της Λεγανές, ο νεαρός θα κάνει τώρα το μεγάλο άλμα, που είχε αποφασιστεί πριν από την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά του. 

Μέσω Instagram, ο Ρέγες τζούνιορ θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι και ήταν κοντά του στο πένθος για το θάνατο του πατέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ξεκίνησα αυτό το νέο ταξίδι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για την υποστήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους σε μένα, ειδικά την οικογένειά μου. Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά και να μαθαίνω με ταπεινοφροσύνη», έγραψε.

Ανάμεσα στα πάρα πολλά σχόλια για το ποστ, εκείνο του Σεσκ Φάμπρεγας, που υπήρξε συμπαίκτης και φίλος του πατέρα του: «Μελέτησε, άκου, πάλεψε και πάνω απ΄ όλα μη σταματήσεις ποτέ να πιστεύεις. Η ταπεινότητα πρώτα από όλα! Πολλή τύχη».