Αθλητικά
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 23:47

Κεμζούρα: Στόχος είναι τα πλέι οφ

Στην έλλειψη πάθους και διάρκειας απέδωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, που ήταν η τρίτη σε τέσσερις αγώνες στο Φάληρο. 

Στην έλλειψη πάθους και διάρκειας απέδωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, που ήταν η τρίτη σε τέσσερις αγώνες στο Φάληρο. 

«Εμφανίστηκαν καλά προετοιμασμένοι και δεν μας επέτρεψαν να έχουμε καλή κυκλοφορία, να έχουμε καλές πάσες και να παίξουμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Κυρίως αυτό έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο και κατά δεύτερο στο τέταρτο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε 11 λάθη και δώσαμε περίπου 20 πόντους από λέι απ», σχολίασε ο Λιθουανός τεχνικός.

«Και πάλι δεν παλέψαμε αρκετά, δεν αξιοποιήσαμε σωστά τα φάουλ και δεν κάναμε όσα είχαμε πει πριν τον αγώνα. Το θετικό είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε για να παλέψουμε. Παλέψαμε όπως είχαμε πει, μειώσαμε στους έξι πόντους, αλλά ένα λάθος στην άμυνα έδωσε στην Εφές την ευκαιρία να ξεφύγει», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Η Εφές έχει τέτοια ποιότητα, με δύο παίκτες όπως ο Μίσιτς και ο Λάρκιν που σκόραραν και δημιούργησαν πολύ. Δεν βρήκαμε τρόπους να τους σταματήσουμε. Κερδίσαμε δύο δεκάλεπτα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις την Εφές», τόνισε ο Λιθουανός τεχνικός».

Αναφορικά με το γεγονός ότι η ομάδα του εμφανίζει συνεχώς τις ίδιες αδυναμίες στο παιχνίδι της, ακόμη και με την παρουσία των νέων παικτών, ο Κεμζούρα απάντησε: «Οι νέοι παίκτες που ήρθαν δεν είναι έτοιμοι, ακόμη και σωματικά. Ο Ρότσεστι θα μπορούσε να μας βοηθήσει στην επίθεση, αλλά θα είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Ίδιοι παίκτες έπαιξαν και στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Μας απογοητεύουν τέτοιες εμφανίσεις και ήττες, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να μεγαλώσουμε τα καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας και να μειώσουμε τα άσχημα».

Όσο για το αν υπάρχει στόχος για τον Ολυμπιακό φέτος; «Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ, αυτός είναι ο στόχος. Καταλαβαίνω την κατάσταση, ο Ολυμπιακός είχε να χάσει πολλά χρόνια τρία σερί ματς στην έδρα του, αλλά είχε και πολλά χρόνια να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα. Ο στόχος, όπως είπαμε με τη διοίκηση, είναι τα πλέι οφ».