Πολιτική
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 16:17

Κ. Μητσοτάκης: Πραγματικά ιστορική ημέρα για την Ελλάδα, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου

«Αφού ο ελληνικός λαός έστειλε με τη ψήφο του εκτός της Βουλής το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές, σήμερα το ελληνικό δικαστικό σύστημα καταδίκασε την ηγεσία του ότι λειτουργεί σαν εγκληματική οργάνωση. Μια πραγματικά ιστορική ημέρα για την Ελλάδα, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου» γράφει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο twitter σχετικά με τη δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.

«Αφού ο ελληνικός λαός έστειλε με τη ψήφο του εκτός της Βουλής το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές, σήμερα το ελληνικό δικαστικό σύστημα καταδίκασε την ηγεσία του ότι λειτουργεί σαν εγκληματική οργάνωση.

Μια πραγματικά ιστορική ημέρα για την Ελλάδα, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου» γράφει, μετά και τη δήλωσή του για τη δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα αγγλικά στο twitter.

«After the Greek people voted the neo-Nazi party of Golden Dawn out of Parliament in the last election, today the Greek justice system convicted its leadership of operating as a criminal organization. A truly historic day for Greece, democracy and the rule of law».