Πολιτική
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 13:33

ΝΔ: Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε σε χυδαιότητα ακόμη και τον γνωστό εαυτό του

«Ο κ. Τσίπρας επέλεξε σήμερα να στείλει στη Βουλή το "δεύτερο εγώ του" για να συκοφαντήσει και να δυναμιτίσει τη συζήτηση, ώστε να μην ακούσει κανείς την αλήθεια για τον ρόλο του κ. Παππά σε αυτή τη τόσο σημαντική υπόθεση που μέσω της Δικαιοσύνης ήρθε στη Βουλή» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τις δηλώσεις Παππά στην αντιπαράθεσή του με τον Θανάση Πλεύρη στη Βουλή, στη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του Νίκου Παππά.

«Ο κ. Τσίπρας επέλεξε σήμερα να στείλει στη Βουλή το "δεύτερο εγώ του" για να συκοφαντήσει και να δυναμιτίσει τη συζήτηση, ώστε να μην ακούσει κανείς την αλήθεια για τον ρόλο του κ. Παππά σε αυτή τη τόσο σημαντική υπόθεση που μέσω της Δικαιοσύνης ήρθε στη Βουλή» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη στην αντιπαράθεσή του με τον Θανάση Πλεύρη στη Βουλή, στη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του Νίκου Παππά.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, «ο κ. Πολάκης ξεπέρασε σε χυδαιότητα ακόμη και τον γνωστό εαυτό του. Σε ένα εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα μίσους, παρουσίασε την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως το κόμμα των μαυραγοριτών και των δωσίλογων. Οι χυδαιότητες Πολάκη μόνο ντροπή αποτελούν για το Κοινοβούλιο».

Για τη Νέα Δημοκρατία, «αν ο κ. Τσίπρας δεν αποκηρύξει δημόσια τα όσα εκστόμισε σήμερα ο συνεργάτης του, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι το πραγματικό πρόσωπό του. Ότι λέει όσα δεν θέλει να εκστομίσει ο ίδιος κι ότι είναι ένας Πολάκης χωρίς μουστάκι.

Ό,τι και να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Η δυσώδης αυτή υπόθεση θα ερευνηθεί μέχρι το τέλος» δηλώνει η ΝΔ.