Πολιτική
Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 14:21

ΝΔ: Ολοφάνερος ο πανικός ΣΥΡΙΖΑ και Παππά με την μήνυση κατά του προέδρου της προανακριτικής

Πυρά κατά του Ν. Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά του προς τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, για αλλοίωση στοιχειών των πρακτικών της υπόθεσης. 

Πυρά κατά του Ν. Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά του προς τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, για αλλοίωση στοιχειών των πρακτικών της υπόθεσης. 

«Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Παππά για όσα έρχονται στο φως από τις καταθέσεις του κ. Χρήστου Καλογρίτσα, στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, είναι πλέον ολοφάνερος», τονίζει η Νέα Δημοκρατία. 

«Ο κ. Παππάς, αντί να απαντήσει σε όσα αποκαλύπτει εναντίον του στην κατάθεσή του ο μάρτυρας, προχώρησε στο πυροτέχνημα της υποβολής μήνυσης στον Πρόεδρο της Επιτροπής, που εφαρμόζει πιστά τον Κανονισμό της Βουλής. Αλήθεια γιατί δεν καταθέτει μήνυση στον κ. Καλογρίτσα για όσα κατέθεσε εναντίον του, σχετικά με τις "εντολάρες" που έπαιρνε από τον πρώην υπουργό για το στήσιμο του διαγωνισμού, τη "χρηματοδότηση" μέσω δανεισμού για διάφορα εγχειρήματα στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, το ότι ο ίδιος "κοιμόταν" στο σπίτι του "Μεγαλοεργολάβου"», σημειώνει η ΝΔ. 

«Αυτά δεν τα διάβασε στα Πρακτικά της Επιτροπής, στα οποία έχει απόλυτη και ανεμπόδιστη πρόσβαση;

Όσο κι αν προσπαθούν ο κ. Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από την ουσία της και να αποφύγουν να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα που ανακύπτουν, δεν θα τα καταφέρουν. Ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια για όλη αυτή τη σκοτεινή υπόθεση θα αναδειχθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ.