Αθλητικά
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 11:59

Επικοινωνία Μελισσανίδη-Πατούλη για το θέμα με τα έργα υπογειοποίησης

Μια μικρή «αναστάτωση» προέκυψε χθες (6/10) από το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» και αφορούσε διακοπή των έργων υπογειοποίησης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Μια μικρή «αναστάτωση» προέκυψε χθες (6/10) από το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» και αφορούσε διακοπή των έργων υπογειοποίησης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ανήσυχος ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε πάραυτα με τον Περιφερειάρχη Αττικής ο οποίος τον καθησύχασε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, κάτι που δημοσιοποίησε κι ο ίδιος με προσωπική του δήλωση.

Από την πλευρά του ο Δημητρης Μελισσανίδης τον ευχαρίστησε προσωπικά λέγοντας του του «για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον και τη φροντίδα για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει για το μεγάλο αυτό έργο σε όλο αυτό το διάστημα».

Εν τω μεταξύ, με μεταμεσονύκτια ανάρτηση στα Social Media, ο Γιώργος Πατούλης είχε διαψεύσει ότι διακόπηκαν τα έργα υπογειοποίησης στη Νέα Φιλάδέλφεια.

Μπορεί το σχετικό έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» να ανέφερε κάτι τέτοιο, όμως ο Περιφερειάρχης Αττικής ξεκαθάρισε πώς δεν συμβαίνει, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Η ανάρτηση:

«Κατηγορηματική διάψευση: Συνεχίζονται κανονικά τα έργα Υπογειοποίησης πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ!

1. Δεν υπάρχει καμία διακοπή στις εργασίες του συγκεκριμένου έργου, το οποίο υλοποιείται κανονικά, εντός χρονοδιαγραμμάτων και με χρηματοδότηση της #Περιφέρεια_Αττικής.

2. Η ανάδοχος εταιρεία ουδέποτε σταμάτησε να εκτελεί το έργο.

3. Η έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου της ΟPAP Arena και των συνοδών έργων, αποτελεί προσωπική μου προτεραιότητα.

Έχω δεσμευθεί για την απόλυτη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών για το μεγάλο αυτό εγχείρημα.»