Πολιτιστικά
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 22:41

Active Member: Το δημοφιλές συγκρότημα «ρίχνει» τίτλους τέλους

Είκοσι τρία χρόνια μετά τη δημιουργία του, το δημοφιλές ελληνικό hip-hop/low bap συγκρότημα των Active Member ανακοίνωσε το τέλος του.

Είκοσι τρία χρόνια μετά τη δημιουργία του, το δημοφιλές ελληνικό hip-hop/low bap συγκρότημα των Active Member ανακοίνωσε το τέλος του.
Ο B. D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα των Active Member στο Facebook έβαλε  τελεία στη μακρά πορεία της μπάντας - ορόσημο.

Η ανακοίνωση

Το τέλος είναι η μαγεία
Πάντα ήλπιζα ότι αυτή η στιγμή θα μας έβρισκε στα καλύτερά μας κι ευτυχώς έτσι κι έγινε. Ο «φύλακας άγγελος» που έχουμε τραγουδήσει τόσες φορές μαζί σας, μας είχε στο νου του ακόμα μια φορά. Σήμερα λοιπόν έφτασε η στιγμή να σας ανακοινώσουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μας, οι Active Member, έφτασε κοντά στο τέλος του.

Όπως είχαμε πει πολλά χρόνια πριν «θα τελειώσουμε όταν γουστάρουμε εμείς, μπράβο της παρακμής». Ο μαγικός κύκλος αυτής της σπουδαίας ιστορίας έφτασε στον επίλογό της. Μας έχουν μείνει 235 μέρες ακόμα για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας που είναι οι εξής:
1. Ένας τελευταίος κύκλος συναυλιών που αρχίζει από την Αθήνα στις 4/4 και θα ολοκληρωθεί στις 7/11 πάλι στην Αθήνα. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από κάθε μέρος που κουβαλάμε όμορφες μνήμες και 2. Ένα τελευταίο δίσκο, σε μια έκδοση ανάλογη της περίστασης.

Περισσότερες πληροφορίες από 5/4. Μετά λοιπόν από τις 7/11 ο B. D. Foxmoor και η Sadahzinia θα στρέψουν τη προσοχή τους στα προσωπικά τους project και σε άλλα δημιουργικά πράγματα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.
Περάσαμε μαζί 23 πανέμορφα και δημιουργικά χρόνια και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.
Κρατείστε ότι «το τέλος είναι η μαγεία». Έχουμε μέρες ακόμα για να γράψουμε μαζί τον κατάλληλο επίλογο.

Με πραγματική αγάπη και σεβασμό
Active Μember


naftemporiki.gr