Αντιφασιστικό συλλαλητήριο και παράλληλα συγκέντρωση της Χ.Α. το απόγευμα στον Πειραιά

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 12:37
UPD:12:38
REUTERS/YORGOS KARAHALIS

Οι αντιφασιστικές οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν προσυγκεντρώσεις στον ηλεκτρικό σταθμό Πειραιά, αλλά και στα γραφεία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να ληφθούν, από τις 5 απόγευμα, στο κέντρο του Πειραιά, καθώς την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν μία αντιφασιστική συγκέντρωση αλλά και η κεντρική ομιλία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στην πλατεία Κοραή. Τουλάχιστον έξι διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρίσκονται στην περιοχή προς αποφυγή ταραχων. 

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία Πειραιά, ναυτεργατικά σωματεία όπως η Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, το Σωματείο εργαζόμενων Παπαστράτου, δημοτικές κινήσεις του Πειραιά και της Νίκαιας αλλά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούν σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα, ζητώντας τη ματαίωση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής.

Οι αντιφασιστικές οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν προσυγκεντρώσεις στον ηλεκτρικό σταθμό Πειραιά, αλλά και στα γραφεία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η συγκέντρωηση της Χρυσής Αυγής έχει προγραμματιστεί για τις 18:30.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή