Θ. Πάγκαλος: Ο Κ. Μπακογιάννης θα ήταν αξιόλογη υποψηφιότητα για τη Ν.Δ.

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 12:55
UPD:12:57
FOSPHOTOS/PANAYIOTIS TZAMAROS

O κ. Πάγκαλος (φωτ. αρχείου) τόνισε ότι ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. πρέπει να είναι κάτω των 45 ετών «για να πιάνει τους νέους».

A- A A+

Τον Κώστα Μπακογιάννη θα ήθελε στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Θέοδωρος Πάγκαλος, όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

«Υπάρχουν από την οικογένεια Μητσοτάκη η Ντόρα και ο Κυριάκος, είναι και οι δύο αξιόλογα πρόσωπα. Εμένα με ενδιαφέρει το τρίτο πρόσωπο πού δεν λέγεται και Μητσοτάκης, που λέγεται Κώστας Μπακογιάννης», είπε ο κ. Πάγκαλος, τονίζοντας ότι ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. πρέπει να είναι κάτω των 45 ετών «για να πιάνει τους νέους».

«Έχω λαμπρές μαρτυρίες για τη δράση του στη Κεντρική Ελλάδα, για το άνοιγμά του σε άλλες πολιτικές δυνάμεις, για την πρωτοτυπία της σκέψης του και για την εργατικότητά του. Ας κάνει ένα βήμα να τον γνωρίσουμε καλύτερα», πρόσθεσε αναφερόμενος στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε σημαντική επιτυχία της Φώφης Γεννηματά το ότι «ανέκοψε την πτώση» του Κινήματος. «Η Φώφη αυτή τη στιγμή πρέπει να πάρει τη πρωτοβουλία, επειδή είναι το μεγαλύτερο κόμμα στον κεντροαριστερό χώρο, το πρώτο σε αποτελέσματα, για να κάνει μια κίνηση προς τον κ. Θεοδωράκη και το Ποτάμι και μια άλλη κίνηση προς τον κ. Λεβέντη και την Ένωση Κεντρώων», σημείωσε. «Αν είχαμε μια συμπαγή δύναμη 25, 27, 30 ψήφων, θα μπορούσαμε να έχουμε μια συνεργασία με τη κυβέρνηση με άλλους όρους, υπό τον όρο να σηκωθεί να φύγει ο κ. Καμμένος», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή