ΕΠΟ: Λύση στον ορίζοντα για τους τακτικούς δικαστές

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 15:34
UPD:15:35
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Το αργότερο ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει λυθεί το θέμα της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ με τακτικούς δικαστές, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη.

«Η ΕΠΟ είναι έτοιμη να δώσει λύση με βάση τον Νόμο και στο θέμα της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα που έθεσα στον πρόεδρο και θα τα συζητήσουμε. Τα περισσότερα προβλήματα προέρχονται από την απαράδεκτη διάταξη του 2006 για το καθεστώς αυτονομίας, ενώ τώρα πρέπει να τις προσαρμόσουμε στο καθεστώς αυτοδιοίκησης, όπως όλες οι Ομοσπονδίες» δήλωσε ο κ. Κοντονής.

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. «Δόθηκαν λύσεις στα θέματα των ελέγχων που πρέπει να γίνουν από τις κρατικές υπηρεσίες και είμαι σίγουρος ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το θέμα είναι το εξής: ότι αυτή η κυβέρνηση χρειάστηκε 5-6 μήνες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο όταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις κωλυσιεργούσαν εδώ και 10 χρόνια για να το εφαρμόσουν» είπε.

Από την πλευρά του, ο κ. Γκιρτζίκης, ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει λύση στο ζήτημα της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου, υπογραμμίζοντας ότι «όλα τα θέματα μπορούν να λυθούν με διάλογο και συζήτηση, και τα εύκολα και τα δύσκολα». Για το θέμα του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, τέλος, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί 30 βιογραφικά, έχει πραγματοποιήσει επτά ραντεβού και θα κάνει άλλα δύο, χωρίς πάντως να αποκαλύψει όνομα.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις