ΕΠΟ: Η Ομοσπονδία ευχαρίστησε τον Κατσουράνη

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 18:31
UPD:18:35
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κώστας Κατσουράνης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο με την ιδιότητα του αθλητή, βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα γεμάτη επιτυχίες.

Σήμερα, οι διεθνείς αρχικά και η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνέχεια προέβησαν σε ευχαριστήριες δηλώσεις για τον πρώην διεθνή Πατρινό, εξαίροντας την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ευχαριστώ τον Κώστα Κατσουράνη για τη μακρά προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην Εθνική Ομάδα» αναφέρει η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη.

«Ο Κώστας Κατσουράνης έπαιξε συνολικά σε 116 αγώνες της Εθνικής από το 2003 μέχρι και εφέτος τον Ιούνιο και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με κορυφαία αυτή της κατάκτησης του EURO 2004» συνεχίζει η δήλωση.

«Συγκαταλέγεται αναμφίβολα ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Του ευχόμαστε τα επόμενα βήματα του να είναι εξίσου επιτυχημένα» καταλήγει ο κ. Γκιρτζίκης.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις