«Πόλεμος» ΕΠΟ-Παναθηναϊκού

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 20:12
UPD:20:14
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros

Η διοίκηση της ανώτατης αρχής του ελληνικού ποδοσφαίρου με έγγραφό της προς τη Super League κατηγορεί τους «πράσινους» ότι προβαίνουν σε ανήθικες ενέργειες.

A- A A+

Με αποβολή από το πρωτάθλημα απειλεί η ΕΠΟ τον Παναθηναϊκό!

Η θέση των «πρασίνων» μετά τον ορισμό του Αρετόπουλου στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και η επιστολή προς την ΕΠΟ με την οποία ζητούσε την αλλαγή του διαιτητή, αλλά και οι απειλές για προσφυγή στη δικαιοσύνη, δεν πέρασαν... στο ντούκου από την Ομοσπονδία.

Η διοίκηση της ανώτατης αρχής του ελληνικού ποδοσφαίρου με έγγραφό της προς τη Super League κατηγορεί τους «πράσινους» ότι προβαίνουν σε ανήθικες ενέργειες και παράλληλα καλεί τη διοργανώτρια αρχή να προειδοποιήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ρίξει τους τόνους σε διαφορετική περίπτωση απειλείται ακόμη και με αποβολή από το πρωτάθλημα!

Η αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, ήταν άμεση και με επιστολή του προς το προεδρείο της Λίγκας προειδοποιεί τους πράσινους ότι εάν προσφύγουν στα δικαστήρια, τότε κινδυνεύουν με αποβολή από το επαγγελματικό πρωτάθλημα.


H επιστολή του Γιώργου Γκιρτζίκη προς τον Γιώργο Μποροβήλο: 

«Σας κοινοποιούμε επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σας δηλώνουμε την αγανάκτηση και τη μηδενική ανοχή μας σε τέτοιου είδους ανήθικες και απαράδεκτες ενέργειες. 

Αξιώνουμε να δράσετε άμεσα ως υπεύθυνη διοργανώτρια αρχή, προβαίνοντας σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, έναντι της ΠΑΕ - μέλους σας. Η συγκεκριμένη ΠΑΕ, παραβιάζοντας και καταστρατηγώντας τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει βάσει των ισχυόντων κανονισμών, υπηρετεί πιστά μια στρατηγική εκφοβισμού, απειλών και κατασυκοφάντησης της διοίκησης της ΕΠΟ. 

Είναι πλέον βέβαιο ότι επιδιώκει την προνομιακή μεταχείρισή της από τα θεσμικά όργανα, έναντι των υπολοίπων μελών του Συνεταιρισμού σας, στρεφόμενη κατ’ ουσίαν εναντίον του. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν εκβιάζεται, δεν ανέχεται απειλές, παρεμβάσεις και υποδείξεις που με την επίφαση της «κάθαρσης» εξυπηρετούν ιδιοτελείς στοχεύσεις. 

Αυτές οι πρακτικές που έχουν επικοινωνιακούς σκοπούς πλήττουν την αξιοπιστία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα εκφοβισμού εντός και εκτός γηπέδων.Τέλος και με αφορμή αυτή την επιστολή, σας καλούμε να καταστήσετε σαφές στο σύνολο των μελών σας, ότι από πλευράς Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή σε τέτοιου είδους ενέργειες». 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις