ΣΥΡΙΖΑ: Καμία αμφιβολία για τον νεοναζιστικό χαρακτήρα της Χ.Α.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 14:20
UPD:21:46
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
A- A A+

Μέγιστη προτεραιότητα χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δημιουργία ενός αντιφασιστικού μετώπου, με αφορμή βίντεο με πρωταγωνιστή τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, που έδωσε στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών.

Στο απόσπασμα του βίντεο που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών εμφανίζεται ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής να λέει: «Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν».

«Το νέο βίντεο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, που έφερε στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών, από προεκλογική του ομιλία το 2012, δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για τον χαρακτήρα της ως μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Οι αναφορές του αρχηγού της Χ.Α. στη συνέχιση του Εμφυλίου προκειμένου να “θαφτούν” ο Τσίπρας, η Δούρου και η Κανέλλη, δεν αφήνουν κανέναν ανυποψίαστο σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «οι δήθεν αντιλαϊκές κραυγές τους στο Κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρύψουν το απεχθή τους ρόλο ως δύναμη κρούσης που έχει μοναδικό στόχο τη συντριβή της δημοκρατίας».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή