Επισφαλές το μέλλον του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 13:20
UPD:13:22
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η πίεση έγινε πια μεγάλη και μοναδική «βαλβίδα εκτόνωσης» που διαφαίνεται είναι η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

A- A A+

Ώρες εξελίξεων για το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι αυτές που τρέχουν, καθώς εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο ως προς το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο των «πράσινων».

Η νέα μέτρια εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια άλλων δύο βαθμών και κατά την αύξηση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό στο +8, αλλά κυρίως η αγανάκτηση και τα συνθήματα κατά του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, που εκφράστηκαν για πρώτη φορά με τέτοια ένταση και τόσο μαζικά, θορύβησαν τη διοίκηση.

Ο κ. Αλαφούζος μέχρι χθες στήριζε απόλυτα τον Έλληνα τεχνικό, όμως πλέον τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν και αυτή τη στιγμή στο «στόχαστρο» των οπαδών βρέθηκε κι εκείνος. Η πίεση έγινε πια μεγάλη και μοναδική «βαλβίδα εκτόνωσης» που διαφαίνεται είναι η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την τελική απόφαση, όμως, θα κληθεί να λάβει η διοίκηση, που μέχρι τώρα ύψωνε ασπίδα προστασίας στον Έλληνα τεχνικό. Αλαφούζος και Αναστασίου θα έχουν συνάντηση εντός της ημέρας για να συζητήσουν ως προς την κατάσταση που διαμορφώθηκε και ύστερα θα ληφθεί η όποια απόφαση.

Από την πλευρά του, ο 42χρονος προπονητής δεν έδειξε καμία διάθεση να παραιτηθεί. Ερωτηθείς σχετικά χθες στη συνέντευξη Τύπου, απάντησε «ρωτήστε τη διοίκηση». Με τους δύσκολους αγώνες όμως που έπονται απέναντι στον Ατρόμητο (εκτός) και τον Ολυμπιακό, γίνεται αντιληπτό ότι η απόφαση θα είναι άμεση. 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις